Kontrollera dina poäng i Mitt MFF

Publicerad 03 april 2024 i Nyheter

Biljetterna till cupfinalen kommer att släppas via Mitt MFF. Kontrollera dina poäng i Mitt MFF för att säkerställa att din placering i förturslistan stämmer.

Våra tilldelade biljetter till cupfinalen på Eleda Stadion den 1 maj kommer att släppas med förtur via Mitt MFF. Det är fortfarande inte helt klart hur Svenska Fotbollförbundet kommer att fördela biljetterna men för att förbereda oss inför släppet kommer förturslistan att hämtas ut på fredag den 5 april.

Därför vill vi uppmana dig att logga in på mittmff.se och kontrollera dina poäng så att vi hinner hjälpa dig om något inte skulle stämma. Du kan kontakta oss via mitt@mff.se om du behöver hjälp eller har en fråga som du inte får svar på nedan.

All information om biljettsläppet kommer så fort förutsättningarna är helt klara.

Vanliga frågor

Hur registrerar jag mig för Mitt MFF?

Om du inte sedan tidigare har ett konto i Mitt MFF kan du registrera ett nytt användarkonto på mittmff.se. OBS: Använd samma mailadress som är kopplad till ditt medlemskap och vår biljettleverantör AXS när du registrerar ditt konto.

Varför får jag inga poäng för mitt årskort?

Detta kan bero på att du står som ägare för flera årskort och inte har valt primärt årskort – det som bidrar till din poängsumma genom innehav och närvaro på matcher. Du väljer primärt årskort under rubriken ”Årskort” när du är inloggad på Mitt MFF.

Hur efterfrågar jag ett årskort?

Om någon annan formellt står som ägare för ditt årskort kan du fortfarande få poäng för det. Under rubriken ”Årskort” klickar du på ”Efterfråga årskort” och fyller i årskortsnumret. Ett mail skickas till huvudägaren där denne kan bekräfta att årskortet ska tilldelas till en annan person.

Hur registrerar jag närvaro via en lösbiljett?

Under matchöversikten på Mitt MFF kan du som köpt lösbiljett till en hemma- eller bortamatch registrera din närvaro för att få poäng. Klicka på ”Registrera lösbiljett”, välj match i listan och skriv därefter in biljettnumret som du hittar till vänster om streckkoden på din elektroniska biljett (börjar med 217). Biljettnumret till bortamatcher börjar med ett annat nummer.

Du kan endast registrera lösbiljett upp till tre månader efter matchen har spelats. Vid bortamatch måste du vänta 48 timmar efter matchen innan du kan registrera din närvaro.

Mer information hittar du på mff.se/mitt-mff

huvudpartners

officiella partners