Kommande träningar och matcher

Publicerad 02 juni 2011

Här följer lite uppdaterad information om de första träningarna samt kommande matcher under Rikard Norlings regi.

Första träningen
Malmö FF:s första träning efter den korta ledigheten, dessutom Rikard Norlings första i klubben, sker fredagen den 3 juni klockan ca 10.00 på träningsplanerna på Stadionområdet. Välkomna då.
A-lagets träningschema hittar ni alltid här

Träningsmatch Malmö FF- IF Elfsborg
Sedan länge har det varit inplanerat en träningsmatch måndagen den 6 juni mellan Malmö FF och IF Elfsborg. I och med tränarskiftet så ligger matchen numera inte optimalt i processen men den kommer att spelas som planerat.

Med tanke på att en del spelare är skadade eller behöver vila och några är på landslagsuppdrag så kommer Rikard Norling ge våra unga spelare chansen att visa upp sig mot ett tufft motstånd.

Matchen spelas klockan 15.00 på Swedbank Stadion. Endast västra sittplatsläktaren med ingång via entré C är öppen. Det är fri entré och arrangemanget kommer att genomföras med ett minimum av funktionärer och vi ber er att ha överseende med detta. 

Bortamatch i allsvenskan mot AIK
Den 12 juni återupptas Allsvenskan och Malmö FF åker till Råsunda för ett möte med AIK. Arrangörerna uppmanar alla att köpa förköp till matchen. Man kommer inte att kunna köpa biljetter vid insläppen på matchdagen. Samma pris oavsett ålder på bortasektionen. Biljetter köper man exempelvis genom att klicka på följande länk.

Cupmatch mot Kalmar FF
Kvartsfinelen i Svenska Cupen  spelas preliminärt onsdagen den 15 juni klockan 19.00. Kalmar FF- Malmö FF på Guldfågel Arena i Kalmar. Vi återkommer med mer information.