Kommande bortamatcher

Publicerad 22 oktober 2009

Det är bara två bortamatcher kvar av säsongen och här kommer lite information till er som skall se matcherna på plats eller skall följa dem på nätet via mff.se/everysport.com.

GAIS, Gamla Ullevi, fredagen den 23 oktober klockan 18.00
GAIS delar ut biljetterna gratis till alla och nästan tusen biljetter har plockats ut till MFF-sektionen på Nya Gamla Ullevi(sektion A och O).
Just nu finns bara ett fåtal biljetter kvar i MFF Shopen och efter detta hänvisar vi till arenan på matchdagen. Biljetterna finns inte att köpa på nätet.
Tänk på att arenan är slututdelad med gratisbiljetter för övrigt, så det kan bli fullt. Sektion A och O rymmer ca 1500 ståplatser.

MFF Supports resa(två bussar) är fullbokade

Föredrar du att följa direktrapporteringen via mff.se/everysport.com så är länken http://match.everysport.com/sport_game.html?eventId=7340961

 

Kalmar FF, Fredriksskans, tisdagen den 27 oktober 19.00
Biljetter till sektion O (som är MFF:s sektion) kan endast köpas via Ticnet och ingen försäljning vid entrén sker matchdagen.
Priser: Ungdom upp till och med 18 år 90:- och vuxen 140:- Eventuella serviceavgifter tillkommer 

Sektion O rymmer 1035 ståplatser

Länk till Ticnet för köp av biljett http://www1.ticnet.se/PriceTable?l=SE&EVNT=LAD25764FRS10251&CL_ORIGIN=

Vill du åka med MFF Support så hittar du mer information här http://www.mff-familjen.se/news/194/105/Kalmar-FF—MFF/d,Bortaresor/

Föredrar du att följa direktrapporteringen via mff.se/everysport.com så är länken http://match.everysport.com/sport_game.html?eventId=7340970