Kom i tid på söndag

Publicerad 04 november 2010

Det kommer bli nytt publikrekord på Swedbank Stadion. Här är viktig information för dig som har biljett.

Kom i tid – Så kommer du in
Vi väntar publikrekord. Det är kul, med det innebär också att fler människor än någonsin tidigare ska in genom grindarna. Helst innan matchen börjar! Därför uppmanar vi alla till att komma i så god tid ni bara kan. Vi öppnar kl. 15.00 och på vissa sektioner, som ståplats, kan det krävas att man är på plats redan då, för att vara inne i tid.
 
Trångt på ståplats
Det kommer att bli riktigt trångt på ståplats. För att alla ska få plats ber vi er därför att inte stanna i trapporna utan att se till att röra er uppåt och bort från ingången. Trängseln blir alltid störst runt ingångarna, men samtidigt finns det luft ute i hörnen. Håll trapporna fria så att vi inte får onödiga proppar. Tänk på att mittsektionen är reserverad för hundraprocent sjungande supportrar.
 
Serviceluckor för dig med biljettproblem
Får du problem med biljetten eller ditt årskort vid insläppen kommer vi ha speciella serviceluckor öppna i nordöstra hörnet av Swedbank Stadion (Hörnet mot Kulan). På grund av den väntade publiktillströmmningen kommer vi inte att kunna hjälpa dig vid själva insläppet, utan vi måste be dig uppsöka våra serviceluckor. Med detta i bakhuvudet kan det också vara viktigt att du är på plats så tidigt du bara kan.

Ta bussen – Låt bilen stå!
Linje 84: Från Klagshamn, Segevång, Riseberga, Oxie och Centralen
Linje 3: hållplats Stadion
Linje 5: hållplats Hallingsgatan
Linje 6: hållplats Borgmästaregatan
Linje 34: hållplats Isstadion