Kom i god tid idag!

Publicerad 25 augusti 2013

Idag är det ett svenskt tungviktsmöte på Swedbank Stadion. IFK Göteborg kommer på besök och det kommer i princip att bli fullsatt! Med anledning av publiktillströmningen och en mer noggrann inpasseringskontroll så uppmanar vi alla att komma i mycket god tid till matchen. Minst en timme innan avspark.

Köp klubbstol med dryck i pausen.
Den enda typ av biljett som finns kvar till matchen är klubbstol med dryck i pausen. Denna kostar 595:-
Klicka här för att köpa denna typ av biljett.

Begränsad rörlighet
Förutom den mer noggranna inpasseringskontrollen så kommer det att vara begränsningar i rörelsen på och utanför Swedbank Stadion. Det kommer att vara samma avspärrningar som vid ett derby så de som skall använda ingång C och D bör välja att komma från Lorensborgshållet, Övriga mot Atleticum. Man kommer inte att kunna röra sig förbi avspärrningarna vid gästande lags sektion. Dessa sträcker sig från ingång E och ut på Stadiongatan. Grindarna mellan ståplats och sittplats kommer att vara stängda. Likaså mellan övre och undre etage. Framför båda kortsidorna kommer det att vara nät uppsatta. 

Besök det nya mattorget utanför stadion
Hungrig efter en dag på stan eller stranden? På söndag återuppstår det nya mattorget som är placerat mellan Malmö Stadion och Swedbank Stadion. På torget finnas det olika tält som erbjuder allt ifrån kaffe till kycklingspett via smörgåsar med gubbaröra och vegetarisk morotssoppa. Mattorget öppnar två timmar innan match.

Förfest på Supportertorget
Två timmar innan avspark är det förfest tillsammans med MFF Support på Supportertorget. I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält och ståbord. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen.