Klassiskt toppmöte, förfest och öppen stadion

Publicerad 20 april 2013

På måndag klockan 19.00 väntar en ett klassiskt möte mellan Malmö FF och Östers IF. Ta med alla ni känner. Kom i tid. Njut av vårsolen och se våra himmelsblå hjältar spela. 

Köp förköp
Vi rekommenderar förköp för risken är stor att det blir långa köer trots att alla tillgängliga biljettluckor är öppna från två timmar innan avspark nu på söndag.
Klicka här för att läsa mer

Köp biljett på familjeläktaren!
Hela familjen (fyra personer) kan gå på match för endast 400:-
Ring ticnets Call center 0771- 707070, besök MFF Shopen eller biljettluckorna på Swedbank Stadion från klockan 17.00

Funballz ”Bumpers” är tillbaka!
Funballz är tillbaka med sina ”Bumpers” som pausunderhållning på matchen mot Östers IF.

Kom i god tid (minst en timme innan)
För att inte missa något ber vi er komma i god tid. Med god tid räknas minst en timme innan avspark.

Klä dig varmt och ljusblått
Vi uppmanar vi alla att alltid klä sig i himmelsblått för att skapa en vacker inramning under matchen. Om du inte har en halsduk eller mössa så sväng inom MFF Shopen innan match där det finns ett stort utbud att välja mellan.

Köp souvenirer
I MFF Shopen och i tälten utanför stadion kan man som vanligt köpa MFF-souvenirer av alla de slag.
Klicka här för att komma till Shopen

Öppen stadion
Precis som ifjol så satsar vi på en så öppen och trevlig miljö som möjligt i samband med Malmö FF:s hemmamatcher. Matchen mellan Malmö FF och Östers IF är en ”normalmatch” säkerhetsmässig vilket innebär att allt fokus ligger på service och trivsel. Man kan välja att gå in via vilken ingång man vill och grindarna mellan ståplats och sittplats kommer att vara öppna. Passa på att besöka Supportertorget bakom ståplats.
Observera att det under matchens gång kan göras nya riskbedömningar av säkerhetspersonalen och att man väljer att stänga grindarna.

Supportertorget 2.0
I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält, ståbord och gasolvärmare. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen. Kom i tid. Supportertorget öppnar redan 17.00.

MFF Support fixar musiken
Så är skriver MFF Support inför matchen
”Förfesterna fortsätter med besked! Inför måndagens match mot Öster väntas karibisk värme och gulddoftande stämning! För musiken står en välkänd supporter med stort himmelsblått hjärta – Simon Swede – som utlovar riktigt bra dans- och peppmusik. Kom tidigt och utnyttja Happy Hour och ta en plats på torget med bästa vännerna och gammelfarmor.
Höj alla röster – Tre poäng mot Öster.”

För er på övre etage(ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man på insidan av stadion till ingång G och där finns en dörr till övre etage.

Norra Blå
Norra Blå är en sektion för ungdomar mellan 9-14 år som vill uppleva den Malmöitiska supporterkulturen tillsammans med andra i samma ålder. Ungdomarna ges här en möjlighet att gå på fotboll utan sina föräldrar men med tillsyn av värdar.
För mer information om Norra Blå klicka här

Handla i tälten utanför!
O’Learys har gröna tält, helt enligt företagets profil, så de är lätta att hitta till.
På korvmenyn står Schwedenbomber (Thüringer bratwurst med svenskt ursprung),  Materialare (ett hett alternativ, Louisiana hot) samt Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess).

Nu presenteras även en vegetarisk nyhet i de gröna tälten utanför stadion. Nu kan man köpa en vegetarisk soppa med bröd.

Dessutom finns som vanligt Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.

Tom Prahl expert även i år
Vi upprepar succén från ifjol. Tom Prahl är tillbaka för att, tillsammans med Andreas Georgson, analysera innan under och efter matchen. Du följer det på Storbildsskärmen som vanligt.