Klart spelövertag men knapp seger för juniorerna

Publicerad 14 augusti 2006

Klart spelövertag i 85 av de 90 minuterna men med ett fåtal minuter kvar av matchen stod det 0-1. Då vände Malmö FF:s juniorer på steken och vann matchen med 2-1 över serietvåan Oddevold.

Malmö FF leder nu Juniorallsvenskan Elit, södra med sju poäng före just Oddevold efter 12 spelade omgångar.

Kommentar
Vi spelade nog 85 av de 90 minuterna på motståndarnas planhalva. Oddevold lyckades på en kontring ta ledningen med 1-0 i första halvlek.

Om Oddevold hade varit lite mer effektiva i sina avslut kunde det även stått 2-0.

Vi skapade efter deras mål en hel del klara målchanser utan att lyckas sätta dit den.

Robin M Nilsson gjorde ett snyggt och förlösande mål i 89:e minuten.

Domaren hade lagt till 2 minuter och under dessa hann vi dessutom avgöra matchen till vår fördel genom Robin T Nilsson, som visade enorm vilja när han tryckte in en retur från Oddevolds målvakt.

De två senaste matcherna har vi vunnit mot de lagen som låg närmast efter oss i tabellen, IFK Norrköping och Oddevold, och vi leder nu serien med 7 poängs marginal.

Nästa match är mot Gunnilse borta Söndagen 20:e augusti 13:00. Kanske kan supportrarna värma upp med en juniormatch innan A-laget möter BK Häcken. Det hade varit trevligt med stöd på bortaplan.