Klart med Fastighetsansvarig på Swedbank Stadion

Publicerad 26 oktober 2007

Malmö FF AB fortsätter att bygga upp sin organisation i takt med byggandet av Swedbank Stadion. Nu är det klart att fastighetsansvarig blir Nils-Börje Friberg, bosatt i Harlösa. Nils-Börje har varit verksam inom skolväsendet i Lund och som fastighetsansvarig kommer han att ha ett omfattande arbetsfält med ansvarig för driften av arenan.

Nils-Börje benämns som arbetsam, plikttrogen samt mycket social och detta är de egenskaper vi eftersträvat i vår anställning. Anställningen börjar den 1 februari 2008 och Nils-Börje kan därmed följa det sista året av byggtiden på nära håll, något som kommer att vara värdefullt när vi har en färdigställd arena på plats.

Nils Börje Friberg
”Jag har trivts mycket bra under alla mina år på min nuvarande arbetsplats och det passar bra att sluta när det är som bäst!

Att sen få möjlighet att vara med nästan från början i uppbyggnaden av en ny stadion är en känsla som är svår att beskriva. Jag har redan nu en stark känsla för MFF och stadion.

Vid några tillfällen har jag träffat MFF personal och då blivit imponerad av att alla pratar om ”vi”. Till exempel att ”vi” bygger eller ”vi” spelar match osv. Denna kollektiva stolthet och känsla över att det är ”vi” bådar gott inför framtiden och passar bra in på mitt sätt att tänka.

Det skall bli riktigt trevligt att ingå i detta team och ser fram emot att kunna engagera mig på heltid.”