Klar seger mot Odense

Publicerad 08 december 2011

För andra gången på kort tid så vinner Malmö FF en träningsmatch mot en Europa League kollega, denna gång Odense BK. Tre snabba mål på en kvart i första halvlek punkterade matchen.

Mål
0-3(0-3)

Målskyttar
0-1 22 min Jimmy Durmaz
0-2 33 min  Mathias Ranégie(straff)
0-3 37 min  Jimmy Durmaz

Leif Engqvist om matchen
– Det är en bra skalp för oss för Odense ställde upp med ett namnkunnigt lag. De börjar bäst men efter ett tag tar vi över och andra halvan av första halvlek är matchens behållning. I andra halvlek gör vi en hel del byten och det påverkar naturligtvis spelet. Men det är samtidigt viktigt att så många som möjligt får matchtempo. Extra plus för Pontus Janssons insats. Daniel Andersson förlorar nog inte en närkamp på mittfältet och Jimmy Durmaz var het.

Startuppställning
Johan Dahlin –
Ulrich Vinzents(61 min),  Pontus Jansson,  Markus Halsti(46 min),  Ricardinho –
Jiloan Hamad(73 min), Daniel Andersson(61 min), Jeffrey Aubynn(73 min), Jimmy Durmaz(46 min) –
Mathias Ranégie(61 min), Alex Nilsson(85 min)

Byten
Simon Forssén MV
Tobias Malm, 46 min
Miiko Albernoz, 46 min
Filip Stenström, 61 min
Filip Helander, 61 min
Dino Islamovic, 61 min
Simon Kroon, 73 min
Kristoffer Jeppsson, 73 min
Tobias Lewicki, 85 min

Miljan Mutavdzic var uttagen till matchen men fick lämna återbud på grund av sjukdom.