Kiese Thelin: ”Vi vet vikten av den här matchen”

Publicerad 24 juni 2020 i Herr,Nyheter

En semifinal i Svenska Cupen ligger i potten i torsdagens möte med AIK. Isaac Kiese Thelin tvekar inte om matchens magnitud.

– Det är en stor match. Vi vet vikten av den här matchen, för supportrarna, för oss spelare och för hela klubben. Det var längesedan vi tog hem cupen så vi kommer ge 100 procent imorgon, säger anfallaren.

Motståndarna AIK kommer från en derbyseger mot Hammarby i helgen, men Kiese Thelin och hans lagkamrater håller fokus på den egna insatsen.

– Vi vet att AIK vann derbyt i helgen och gjorde en stark insats, men vi fokuserar på oss själva och det vi ska göra. Då tror jag att det kommer gå vägen.

Efter att ha blivit pappa till tvillingar under matchdagen mot BK Häcken spelade Isaac sin första allsvenska start för säsongen i söndags.

– Det kändes bra att få spela från start igen. Man har längtat mycket efter att spela matcher. Kroppen kändes bra och jag kom in i tempot, men det är klart att det var surt att inte få med sig alla tre poäng.

Den spelmässiga relationen med lagkamraterna sitter bättre för varje match och varje träningspass, menar Isaac.

– Vi lär fortfarande känna varandra mer och mer på planen och jag är övertygad om att det kommer bli ännu bättre framöver.

huvudpartners

officiella partners