Kári Árnason MFF-debuterar mot FC Slovan Liberec

Publicerad 06 juli 2015 i Nyheter

Under måndagen genomförde nyförvärvet Kári Árnason blott sitt andra träningspass med Malmö FF. Av att tyda ifrån den startelva som Åge Hareide ställde upp på träningsplan 6 på Stadionområdet kommer islänningen att göra MFF-debut i tisdagens träningsmatch mot FC Slovan Liberec och ta plats bredvid Ramus Bengtsson i mittlåset.

– Jag har tränat med laget två gånger och jag tycker att det har gått bra. Det var ett tag sedan som jag spelade match men det brukar ta ungefär två veckors träning innan flåset är tillbaka så jag är inte speciellt bekymrad över det. Det jag kan säga efter mina två träningar är att jag kommit till ett bra lag med duktiga spelare, förhoppningsvis ska jag kunna dra mitt strå till stacken, säger Kári Árnason.

Du kommer att spela tillsammans med Rasmus Bengtsson i mittlåset, hur ser du på honom?
– Det är svårt att säga efter så här få träningar, men Rasmus är en duktig spelare och det är alltid lättare att spela ihop sig med en spelare som har erfarenhet.

Vad har ni annars sagt inför tisdagens match?
– Att det är en träningsmatch vilket gör att vi inte pratat så mycket om motståndet utan mer om oss själva, det kan vara att Åge har en längre genomgång av Liberec innan matchen imorgon.

Efter måndagens träning fastställdes att Kári Árnason kommer att spela i nummer 18 i Malmö FF.

huvudpartners

officiella partners