Kansliet informerar

Publicerad 15 oktober 2004

Över 5000 medlemmar i MFF Support!

Premiär för utställningen Himmelsblå kärlek

Blir det 20 000 i publiksnitt på Malmö Stadion i år?

Hur många MFF-are tar sig egentligen till Nya Ullevi?

Läs Niclas Kindvalls krönikor på nätet

Över 5000 medlemmar i MFF Support!
I dagarna passerades ännu en milstolpe i MFF Supports histora. Över 5000 är nu medlemmar i Sveriges största supporterförening.

Malmö FF säger naturligtvis ett stort grattis till MFF Support. Vi kan också avslöja att ingen kommer att missa information om MFF Support på matchen på måndag mot Landskrona BoIS

Premiär för utställningen HIMMELSBLÅ KÄRLEK- i bilder av Pierre Mens

Fotografen Pierre Mens har under 50 år ,i med, – och motgång, följt Malmö FF och dokumenterat vår älskade förening på bild. Nu har du en unik möjlighet att beskåda många av de oförglömliga ögonblick Pierre Mens fångat med sin kamera.

Malmö Museum arrangerar under hösten och vintern med start 16 oktober en utställning med bilderna. Dessutom visas medaljer, matchprogram från intressanta matcher, viktiga årtal med statistik och andra saker som man kanske inte ser så ofta. Kort och gott – ett paradis för alla oss MFF-älskare.

Denna utställning är ett måste om du är himmelsblå i hjärtat. Du som varit med ett tag kan titta på bilderna och minnas gamla stordåd. Du som är ny på läktaren får en god möjlighet att lära dig lite om den anrika himmelsblå historien. Missa inte denna chans!

På museet och i vår affär kommer du kunna köpa utställningskatalogen för 20 kronor. Även affisch och T-shirt finns för dig som vill ha ett minne av denna unika utställning

Utställningen är ett samarbete mellan Malmö Museer och MFF Support

Som medlem i MFF Support kommer du in gratis på utställningen.

Fakta om utställningen

Tid:16 oktober – 30 jan

Öppettider: Under september-maj har Malmö museum öppet alla dagar 12 – 16

Övrigt: På museets hemsida Länk till Malmö Museer kan man via ”Besöksinformation” och vidare till ”Bokade grupper och visningar” få info om öppettider, kostnad för grupper, etc. För grupper kan man också kontakta Malmö museums bokning, André Branca, tel 040-344423

Välkommen!

Blir det 20 000 i publiksnitt på Malmö Stadion i år?

Malmöborna vallfärdar till Malmö Stadion som aldrig förr och fjorårets ”all time high” ser ut att slås rejält. Malmö FF tackar naturligtvis sin trogna publik för det fantastiska stöd man ger föreningen. Just nu ligger publiksnittet på 19 511 personer vilket också är Allsvenskan överlägset bästa publiksnitt på många herrans år. Just nu ”saknas” det alltså 45379 personer för att nå det ”magiska” 20 000. Det blir väldigt tufft och påverkas naturligtvis obönhörligen av väder och resultat. Just nu är ca 17 500 platser bokade till Landskona BoIS och 18 000 till IF Elfsborg vilket innebär att det ”saknas” ca 9 800 personer. Låt oss hoppas att vi även kan förgylla säsongen med ett nytt fantastiskt publikrekord.

Hur många MFF-are tar sig egentligen till Nya Ullevi den 25 oktober?

Just nu har drygt 2600 malmöbor bokat biljetter till matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF den 25 oktober klockan 19.00. Eller? Rykten gör gällanden att väldigt många malmöbor bokat sina biljetter via ticnet i hopp om att få bättre platser. Hur många vet man inte men siffran tusen har nämnts. Nya Ullevi ser ut att bli slutsålt och utan att veta hur många malmöbor som tar sig upp så låt oss hoppas att de mångtusentals himmelsblå bidrar till att göra matchen till en fest.

Läs Niclas Kindvalls krönikor på nätet:
Var tog publikfavoriten och bohemen Niclas Kindvall vägen? Jo först tog han en sväng i division fyra och sedan flyttade han till Stockholm, skrev barnböcker blev spelare i division två klubben Vallentuna och skriver nu krönikor på en ny webbtidning. Vad de handlar om? Fotboll förståss. Första krönikan levererades i förra veckan.

Länk till krönikan

/Patrik Jandelin Malmö FF