Kan vi bli 9 000 medlemmar?

Publicerad 24 november 2020 i Nyheter

Det här är inget vanligt år. Det kommer att summeras som tiden då coronapandemin grep tag i oss på det mest omvälvande sätt. Krisen har drabbat oss alla, den har påverkat hur vi lever våra liv. Men pandemin har också slutit oss samman och det går att komma ut starkare på andra sidan. 2020 är också året då vi är större än någonsin. Kan vi bli 9 000 medlemmar?

MFF är en förening som bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig – för ett bättre Malmö FF. Din röst och ditt engagemang bidrar till att vår verksamhet utvecklas. Ju fler engagerade medlemmar vi är, desto starkare är föreningen. Det är när vi alla är tillsammans som vi får styrkan att nå nya framgångar. För det är i samspelet mellan oss, mellan förening och stad, mellan klubben och alla som bryr sig, vi hämtar styrkan som är källan till inspiration och glädje.

var med och forma MFF

I skrivande stund är vi 8 991 medlemmar. Kan vi bli 9 000?

Som medlem 2020 får du en inbjudan till det digitala medlemsmötet torsdagen den 26 november och du får rösträtt till årsmötet 2021. På årsmötet är det medlemmarna som fattar de övergripande besluten i föreningen och utser föreningens styrelse.

Som medlem får du också information om viktiga händelser först av alla och du får möjlighet till förtur vid stora biljettsläpp. Och varje år får du MFF:s årsbok där du kan läsa historien du själv varit med att skriva.

BLI MEDLEM

För att teckna medlemskap för resten av 2020 ber vi dig att maila medlem@mff.se. Vänligen inkludera dina person- och kontaktuppgifter samt ange om det rör sig om ett ordinarie medlemskap eller familjemedlemskap.

Av administrativa skäl är ansökan via medlemssidan endast öppen för medlemskap nästa år. Vill du bli medlem för 2021 ansöker du om medlemskap här.

huvudpartners

officiella partners