Kan vi bli 10 000 medlemmar?

Publicerad 12 oktober 2020 i Nyheter

Det här är inget vanligt år. Det kommer att summeras som tiden då coronapandemin grep tag i oss på det mest omvälvande sätt. Krisen har drabbat oss alla, den har påverkat hur vi lever våra liv. Men pandemin har också slutit oss samman och det går att komma ut starkare på andra sidan. 2020 är också året då vi är större än någonsin. Kan vi bli 10 000 medlemmar?

MFF är en förening som bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig – för ett bättre Malmö FF. Din röst och ditt engagemang bidrar till att vår verksamhet utvecklas. Ju fler engagerade medlemmar vi är, desto starkare är föreningen. Det är när vi alla är tillsammans som vi får styrkan att nå nya framgångar. För det är i samspelet mellan oss, mellan förening och stad, mellan klubben och alla som bryr sig, vi hämtar styrkan som är källan till inspiration och glädje.

var med och forma MFF

Som medlem får du närvara vid medlemsmötet i november och årsmötet 2021. På årsmötet är det medlemmarna som fattar de övergripande besluten i föreningen och utser föreninens styrelse. Du får dessutom information om viktiga händelser först av alla. Du får också möjlighet till förtur vid stora biljettsläpp. Och varje år får du MFF:s årsbok där du kan läsa historien du själv varit med att skriva. 

Medlemsavgift

Vuxen: 400 kr 
Ungdom (född 2002 eller senare): 200 kr 
Familj: 600 kr

STÖRRE ÄN NÅGONSIN

Coronapandemin har påverkat oss alla, även fotbollsklubbar och Malmö FF drabbats hårt. Initiativen att stötta de mest drabbade i samhället har varit många och när världen är redo, lovar vi att stå starka. Men för att vi ska kunna fortsätta med att föra vår stolta tradition vidare behöver vi dig. Tillsammans formar vi föreningens nutid och framtid.

Vi är idag endast 1068 medlemmar från att nå en milstolpe i föreningens historia. I april slog vi medlemsrekord men i Malmö FF strävar vi ständigt efter att bli bättre och vill vinna varje match vi ställer upp i. Är du redan medlem? Värva en vän, en släkting eller arbetskamrat. Vi är laget för alla.

Vi står som en.

huvudpartners

officiella partners