Juniorlaget vände 0-3 till seger!

Publicerad 23 februari 2009

På lördagen mötte Malmö FF:s juniorer Malmö City FC:s a-lag (sammanslagning av Kirsebergs IF och Rörsjöstadens IF) i en träningsmatch.

MFF hamnade tidigt i underläge och gjorde en riktigt dålig första halvtimme. Vid ställningen 0-3 började upphämtningen. Innan paus kom reduceringsmålen till 1-3 och 2-3 genom Omid Nazari och Pontus Jansson. Omid och Pontus som tidigare under dagen gjort inhopp i A-lagets träningsmatch mot Örgryte.
Efter paus tog MFF över spelet mer och mer. Kvitteringen till 3-3 kom på straff av lagkapten Patrik Karlsson sedan Hamid Alamin blivit nerdragen.
Båda lagen skapade många chanser i denna händelserika match. Under slutet av matchen var MFF nära ett segermål flera gånger. Det dröjde dock till den sista matchminuten innan det efterlängtade målet kom. En lång press resulterade till slut i att Tobias Malm kunde slå in vinstmålet till 4-3. Vändningen var fullbordad.

Malmö FF J – Malmö City FC 4-3 (2-3)
Målskyttar: Omid Nazari, Pontus Jansson, Patrik Karlsson (str.) och Tobias Malm.