Juniorerna klara seriesegrare!

Publicerad 14 september 2008

I och med hemmavinsten idag över IF Elfsborg med 5-2 så har Malmö FF fyra poängs försprång till tvåan med en omgång kvar.

Alex Nilsson var målsugen när han idag var tillbaka efter sin skada. Låt oss hoppas att det håller i sig för om två veckor börjar slutspelet både för juniorer och P16.

Juniorlag
Malmö FF låg under med 2-0 mot IF Elfsborg men vände och i pausen stod det 3-2. I andra ökade man på till 5-2 och tre av målen gjordes av Alex Nilsson(som ej fyllt 16 ännu). Malmö FF leder nu med fyra poäng före tvåan IFK Göteborg och tretton poäng före trean HIF. En omgång återstår.

Helgen 27-28 september kör slutspelet igång. Malmö FF möter segraren i serien ”Västra Götaland och det ser ut att bli FC Trollhättan. Hemsidan återkommer naturligtvis med mer information.

P16
Malmö FF:s P16-lag säkrade i praktiken seriesegern i veckan och det påverkade troligtvis inställningen i eftermiddagens bortamatch mot HIF. Man förlorade med 3-1 och nu är det en kamp in i det sista mellan Husie IF och HIF vem om den andra slutspelsplatsen. Malmö FF möter tvåan i serien ”Östra Götaland” f.n. IFK Värnamo.