Julkalendern är här – buda hem dina favoriter

Publicerad 01 december 2021 i MFF i Samhället,Nyheter

Malmö FF:s julkalender är tillbaka. Fram till den 24 december kan du buda hem unika MFF-produkter på Tradera. Pengarna som samlas in går oavkortat till Skåne Stadsmission.

I den första luckan hittar vi Bonke Innocents signerade matchtröja och matchanvända skor.

När julen kommer blir skillnaden mellan de som har och de som inte har smärtsamt tydlig. Julkalendern är ett sätt för MFF att se till att fler barn i Skåne får en god jul. Pengarna som julkalendern drar in går till Skåne Stadsmissions arbete för barn och unga i utsatthet. Skåne Stadsmission möter barnfamiljer som har det mycket tufft. Inför jul delar de därför ut julklappar och mat, utöver det stöd som familjer och andra människor i fattigdom och hemlöshet får året om. Så när du budar på något i kalendern bidrar du till att barn i Skåne får trygghet och värme i jul! 

(Vänligen notera att knappen fungerar först klockan 17:00 när auktionerna startar.)

Så budar du hem dina favoriter

Malmö FF:s julkalender är äntligen tillbaka. Slå till på unika MFF-prylar från säsongen 2021 samtidigt som du stödjer Skåne Stadsmission och deras arbete för att hjälpa människor som lever i utsatthet. Tillsammans ser vi till att göra årets auktion till den mest inkomstbringande någonsin!

Från och med den 1 december och tre datum framöver (6, 13, 20 december) kommer Malmö FF att lägga ut nya auktioner på Tradera. Du som budar har då möjlighet att lägga vantarna på exklusiva produkter som använts av MFF:s herr- och damtrupp säsongen 2021.

Auktionerna inleds 17:00 och avslutas sju dagar senare.

I årets julkalender skänker Malmö FF samtliga intäkter till Skåne Stadsmission som arbetar för ett medmänskligare Skåne genom att erbjuda professionellt stöd till människor som lever i utsatthet. Tack vare dig kan Skåne Stadsmission stötta barnfamiljer med det viktigaste i jul.

Läs mer om Skåne Stadsmission och deras arbete under julen.

LUCKA 1 – 5

Bonke Innocents matchtröja och skor.
Ola Toivonens matchtröja och skor.

Rebecka Holms matchtröja från säsongen.
Lasse Nielsens matchtröja och två par skor.
Melina Skarströms matchtröja från säsongen.

(Vänligen notera att knappen fungerar först klockan 17:00 när auktionerna startar.)

huvudpartners

officiella partners