Julintervju 2 x A, del 1: Anders Andersson

Publicerad 20 december 2007

Hemsidan presenterar lite extra läsning så här till jul. Det är två intervjuer med två spelare som börjar träna igen den 7 januari. Båda börjar på A men där slutar också likheterna.

De två A:na representeras av Anders Andersson och Agon Mehmeti.

Del 1: Anders Andersson tillhör de mest erfarna spelarna i Malmö FF:s trupp.

Del 2: Agon Mehmeti är den lovande junioren som just har blivit uppflyttad att träna med A-laget

Del 1: Anders Andersson
”Det spelar ingen roll om det handlar om en allsvensk toppmatch, tvåmål på träningen eller omröstning om årets bästa spelare på hemsidan. Anders Andersson vill vinna allt.

Han är tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. När hemsidan träffar honom för en sammanfattning av säsongen och en framåtblick återkommer han hela tiden till den frenetiska tävlingsvilja som han drivs av.

Anders befinner sig mitt uppe i decemberuppehållet när vi möts på Café Gusto, nära hans lägenhet i Slottstaden, en fredagseftermiddag. Även om Anders precis som övriga spelare har ett noga uttänkt träningsschema att följa så har han trots allt semester.

Dessutom är han nybliven pappa. Innan intervjun har han för första gången tagit med sig Ella, tio dagar gammal den dagen vi möts, in till stan på lunch. Eftersom undertecknad också ska bli pappa framåt sommaren börjar vi med att diskutera bilbarnstolar.”

För att läsa hela intervjun så klicka här.