Jon Jönsson överens med Malmö FF, förlänger med fyra år!

Publicerad 17 april 2004

Kontraktet var på väg att löpa ut men nu är det klart att Jon Jönsson förlänger ytterligare fyra år med Malmö FF. ”Det är inspirerande att ha så många duktiga fotbollsspelare runt omkring sig. Jag tänker knyta näven och kämpa för att ta en ordinarie plats i Malmö FF”

Jon Jönsson:
”Det är inspirerande att ha så många duktiga fotbollsspelare runt omkring sig. Jag tänker knyta näven och kämpa för att ta en ordinarie plats i Malmö FF. Jag gillar den här föreningen och våra fans är underbara.
Det finns nog ingen bättre klubb att tillhöra i Sverige”

Bengt Madsen, ordförande Malmö FF:
”Jon är en duktig och utvecklingsbar spelare. En spelare som i hård konkurrens är ordinarie i U21-landslaget . Vi är mycket glada att han väljer att förlänga sitt kontrakt med Malmö FF. I dessa Bosmantider är det viktigt att ha långa kontrakt med de spelare man tror på.

Hasse Borg, sportchef Malmö FF:
”Jon visar mognad när han väljer att stanna i Malmö FF trots den hårda konkurrensen. Det är en spelare som har stor potential. I och med att detta nu är klart så vet Jon var han kommer att spela de närmsta åren och det tror jag ger honom en trygghet som både han och föreningen kommer att ha glädje av. Jon har alla förutsättningar att bli en A-landslagsspelare.”

Tom Prahl, tränare Malmö FF:
” Det är glädjande att Jon väljer att stanna. Jon har många bra enskilda kvalitéer som exempelvis teknik och styrka. När han får ihop delarna, vilket jag hoppas att han får i och med kontraktsförlängningen, till en helhet bör han bli en riktigt bra spelare.”