Jon Inge Höiland lämnar Malmö FF

Publicerad 29 augusti 2007

Jon Inge Höiland lämnar Malmö FF för spel i norska Stabaek. Klubbarna är överens om uppgörelsen och övergången träder i kraft med omedelbar verkan.

Övergången sker i bästa samförstånd mellan Malmö FF och Jon Inge Höiland. Även om vi har erbjudit och i ett halvår diskuterat förlängt kontrakt och gärna hade sett Jon Inge Höiland i den ljusblå tröjan ytterligare några år har vi förståelse för och respekterar hans beslut att flytta hem till Norge i det här skedet av karriären. Jon Inge Höiland harunder sin tid i Malmö FF varit en av Allsvenskans bästa högerbackar och vi minns honom naturligtvis särskilt för guldstraffreturen. Vi önskar honom lycka till i sin nya klubb.

Jon Inge Höiland
”Det känns lite vemodigt att lämna men jag och min familj har kommit fram till att det är dags att flytta hem till Norge. Jag har trivts jättebra med både laget och klubben och hela atmosfären runt Malmö FF som inte minst skapas av våra fantastiska supportrar. Att få vara med och vinna guld är en av de absoluta höjdpunkterna i min karriär. Jag önskar Malmö FF all lycka och framgång framöver.”