John Philips lämnar MFF

Publicerad 22 juni 2010

MFFs fystränare, John Philips, lämnar MFF för Al Ahli i Dubai.

John har fått ett erbjudande om att bli ansvarig för fys-träningen i Al Ahli och lämnar MFF i dagarna.

– Jag har fått ett erbjudande jag inte kan tacka nej till. Men det är verkligen med blandade känslor jag lämnar MFF. Jag har trivts mycket bra och jag kommer att följa MFF:s jakt på framgångar, säger John Philips.

 – Jag förstår John, det är en fantastisk möjlighet för honom. Jag har bara att tacka för det fantastiska jobb han gjort här och önkar honom all lycka i sitt nya jobb, säger MFFs tränare Roland Nilsson.

För MFFs del innebär det att man nu börjar leta efter en lämplig efterträdare inför säsongen 2011.

– Kortsiktigt klarar vi oss med den tränarstab vi har, säger Roland Nilsson. John har ett färdigt upplägg för hur vi sköter träningen under sommaren och sedan kommer vi kunna ha en viss dialog med honom på distans. Men till nästa säsong vill vi ha en ersättare på plats.

Vi tackar John för den tiden han varit här och önskar honom lycka till i framtiden.