Jobba med oss på Swedbank Stadion

Publicerad 13 januari 2016 i Nyheter

Vi söker ambitiösa och serviceinriktade kollegor till Swedbank Stadion.

Säsongen 2016 är snart här och vi söker timanställd personal som vill jobba med service på och kring våra matcher. Nedan kan du läsa om de olika tjänsterna och profilerna vi letar efter. Samtliga tjänster är timanställningar med start 2/4. Du som söker måste vara 18 år eller äldre.

Vi vill ha CV och personligt brev senast 14/2. Intervjuerna startar vecka 9. Ni som blir antagna får en utbildning i service och säkerhet den 23/3, respektive 31/3.

Servicevärdar (Malmö FF)

Vi söker mer personal för att kunna hålla en fortsatt hög servicenivå under våra hemmamatcher. Är du punktlig, ansvarsfull, ambitiös, social, kommunikativ och har lätt att jobba i grupp, så är du en kandidat vi vill lära känna närmare. Tjänstens omfattning är beroende av behov och typ av match. Maila CV och personligt brev till ps@mff.se .

Serveringspersonal (SSP)

Vi söker serveringspersonal till Swedbank Stadion. Glad, snabb ung eller äldre samt tidigare arbete inom restaurangbranschen ser vi som en merit. Arbetet är lämpligt att kombinera med annat arbete eller studier. Läs mer och ansök (senast 14/2).

Kioskpersonal (SSP)

Vi söker kioskpersonal till Swedbank stadion. Glad, snabb ung eller äldre samt tidigare arbete inom restaurangbranschen ser vi som en merit. Arbetet är lämpligt att kombinera med annat arbete eller studier. Läs mer och ansök (senast 14/2).

Kock (SSP)

Vi söker kockar till Swedbank stadion. Glad,snabb ung eller äldre samt tidigare arbete inom restaurangbranschen ser vi som en merit. Arbetet är lämpligt att kombinera med annat arbete eller studier. Läs mer och ansök (senast 14/2).

huvudpartners

officiella partners