Jeremejeff: ”Vinnarkulturen intresserar mig”

Publicerad 23 juli 2016 i Nyheter

Alexander Jeremejeff är MFF:s nyaste tillskott i truppen. Den 22-årige anfallaren ser fram emot att kliva ut på Swedbank Stadion och ta del av vinnarkulturen i klubben.

– Det gick rätt fort efter att MFF visade intresse. Jag fick bra signaler direkt och när jag visste att MFF var intresserade så bestämde jag mig snabbt att det var i MFF jag ville spela. Jag är väldigt glad att det blev så, säger Alexander Jeremejeff.

Anfallaren kommer senast från BK Häcken och väntar sig ett uppskruvat tryck i sin nya klubb.

– Supportrarna och vinnarkulturen gör Malmö FF till Sveriges största klubb. Jag har kompisar som spelat här innan som säger att det är magiskt att kliva ut på Swedbank Stadion. Sen är MFF mesta mästarna. Bara en sådan sak.

– Det som intresserar mig mest med Malmö FF är vinnarkulturen. Som spelare höjer man sig när det finns krav runtomkring. MFF slåss alltid om SM-guld och det är något jag vill vara en del av.

I MFF återförenas Alexander Jeremejeff med Fredrik Andersson som han spelade tillsammans med i Örgryte IS. Som 18-åring gick han vidare till Qviding FIF i division ett där han med tiden lockade till sig BK Häckens intresse.

– Det var en omställning att ta klivet från division ett till Allsvenskan. Man märkte fort att det naturligtvis var ganska stor skillnad och det tog lite tid att anpassa sig till tempo och träningsmängd. Men det gick ju bra!

Alexander Jeremejeff gjorde 17 mål på 49 tävlingsmatcher i Hisingsklubben och när han nu drar på sig den himmelsblå tröjan gör han det med målet att ta fler kliv i utvecklingen.

– Jag hoppas att kunna utveckla allt. Jag är en spelare som alltid ger hundra procent och ser otroligt mycket fram emot att få spela inför MFF-supportrarna.

huvudpartners

officiella partners