Jeff förlänger kontraktet!

Publicerad 01 december 2010

Säsongen 2010 var året då kontinuiteten firade stora triumfer inom MFF. Och säsongen 2011 ser ut att börja lika bra när nu Jefferey Aubynn förlänger kontraktet över nästa år också.

 Idag kom MFF och Aubynn överens om att förlänga kontraktet över 2011.
 
– Jag älskar att vinna och det här är rätt klubb att göra det i, säger Jeffrey Aubynn. Jag känner ett stort ansvar för laget och ser fram emot att få prova hur långt det bär i Europaspelet.
 
Under året har Aubynns roll inom laget också förändrats. Han är inte bara ett alternativ på kanten, han har också framgångsrikt spelat centralt på mittfältet. Samtidigt pratar han sig varm om de unga spelarna som stormat fram inom MFF.
 
– Jag känner verkligen för alla de unga spelarna och hur dom spelar fotboll. Jag gillar att prata med dem och de verkar gilla att prata med mig. När jag var i deras ålder tog jag kanske inte alltid rätt beslut så jag känner det naturligt att dela med mig av de erfarenheterna, säger Aubynn.
 
En annan som låter nöjd är MFFs tränare:
 
– En pusselbit har fallit på plats, säger Roland Nilsson. Lika viktigt som det var i år att kunna bygga från 2009, lika viktigt kommer det vara att vi kan spelet vidare till 2011. Det är stor skillnad på att börja säsongen där man slutade året innan, mot att nästan få börja om från början. Därför är det både viktigt och riktigt kul att Jeff vill köra vidare.