Jari Litmanen tvingas till ny operation

Publicerad 02 augusti 2007

Efter nya läkarundersökningar har det visat sig att Jari Litmanen kräver ytterligare en operation för att kunna bli återställd.

Rehabiliteringen efter ingreppet tar fyra-sex månader, vilket innebär att Jari Litmanen inte kommer att kunna spela under resten av året. Det innebär också att hans tid som spelare i Malmö FF är förbi, vilket både klubb och spelare beklagar.

Malmö FF tycker det är mycket tråkigt att vi inte i större utsträckning fick möjlighet att ta del av Jari Litmanens stora skicklighet på fotbollsplanen men är glada över hans insatser för klubben vid sidan av planen, inte minst som mentor för våra yngre spelare. Vi önskar honom all lycka i framtiden.

Jari Litmanen
”Tyvärr måste jag genomgå en ny operation, den här gången i vänster hälsena, som gör att det tar fyra-sex månader innan jag kan träna och spela. Tyvärr innebär det också att jag inte kommer att spela för Malmö FF i år, vilket är en stor besvikelse. Jag har verkligen gillat tiden i Malmö. Klubben har alltid stöttat mig. Jag kommer även framöver att varmt rekommendera Malmö FF som en bra klubb att spela i och önskar det allra bästa för laget och MFF:s fans.”