”Jag skall ge allt jag har”

Publicerad 28 juli 2008

I en intervju med hemsidan berättar MFF:s senaste nyförvärv Rick Kruys bland annat om varför han valde MFF efter att spelat och levt hela sitt liv i Utrecht, samt vilka förhoppningar han har på framtiden.
– Klubben visar mig ett stort förtroende. Jag ska göra mitt allra bästa och ge supportrarna allt jag har.

Söndag eftermiddag, hotell Hilton i Malmö. Nere i foajén möter Rick Kruys upp för en intervju med hemsidan. I fredags skrev han i Holland under ett kontrakt för MFF på fyra och ett halvt år; alldeles nyss har också klubbarna kommit överens. Därmed har Malmö FF genom en med svenska mått mätt ovanlig transfer fått en ny spelare nummer 10. Och Rick Kruys har tagit ett överraskande steg i sin fotbollskarriär.

Läs intervjun här.

Se också MFFtv:s porträtt av Rick Kruys:
– Vi har letat efter den här typen av spelare