Intervju med Jon Jönsson

Publicerad 28 februari 2006

Jon Jönsson flyttar ner som mittback denna säsong. När hemsidan träffar honom mellan två tuffa träningspass bekräftar han att det är som mittback han konkurrerar om en plats i Sören Åkebys startelva i år.

”Jon Jönsson äter köttgryta inne på Kulan mellan dagens två träningspass. På morgonpasset var det bollträning och lite senare denna eftermiddag är det gymmet som gäller. Runt omkring oss gör Olof Persson, Niklas Skoog, Mattias Asper och Daniel Andersson sitt bästa för att Jon ska komma av sig när han svarar på mina frågor. Det är när vi pratar om vad Jon tycker att han måste förbättra rent fysiskt som han i en bisats bekräftar det som många av oss gått runt och väntat på:
– Nu när jag ska spela back så kan jag ju inte ramla när någon knuffar mig. Jag behöver bättre balans, säger han.”

Klicka här för att komma intervjun