Intervju med Behrang Safari

Publicerad 25 juli 2006

”Hemsidan träffade Behrang strax innan höstsäsongen drog igång igen efter två månaders speluppehåll. En svettig mjölksyreträning i solen är avklarad, och Behrang kämpar mot eftersvettningarna samtidigt som vi pratade om varför det gått så bra som det gjort för honom i år”

Läs hemsidans medarbetare Måns Renntuns intervju med Behrang.

Behrang Safari tillhör den trio spelare i MFF som i år har tagit det där klivet som för många spelare andra är så infernaliskt svårt att ta. De som inte klarar av att ta det hamnar på Limhamns IP, Idrottsparken i Norrköping eller i Boden. De som däremot klarar av det hamnar kanske i Heerenveen, Bordeaux eller Lecce. Ett scenario som inte känns helt främmande för Behrang Safari.

Om det är något som gjort det möjligt för Behrang att under den rumphuggna första delen av årets allsvenska kunnat prestera som han gjort, så är det modet. Modet att utmana, modet att misslyckas och modet att lyckas. För en kantspelare är modet lika viktigt som syre är för oss andra. Livsnödvändigt alltså.
Mff.se träffar Behrang strax innan höstsäsongen drar igång igen efter två månaders speluppehåll. En svettig mjölksyreträning i solen är avklarad, och Behrang kämpar mot eftersvettningarna samtidigt som vi pratar om varför det gått så bra som det gjort för honom i år.

Läs hela krönikan här.