Inspirerande kick-off för Nätverket

Publicerad 12 mars 2018 i Nyheter

Det är inte bara på fotbollsplanen som Malmö FF har rivstartat säsongen 2018. Under veckan som gick arrangerade MFF:s Nätverket klubbstolsfrukost och kick-off i Restaurang 1910 på Stadion.

200 personer var på plats när Malmö FF och Nätverket bjöd in till klubbstolsfrukost under torsdagen. Senare samma kväll var det dags för nästa arrangemang i form av Nätverkets kick-off. Omkring 160 gäster kom för att njuta av mat och dryck, knyta kontakter och roas av underhållning från scenen.


”Spelarna som kommer upp från juniorlagen är välutbildade och nästan färdiga jämfört med när jag själv kom upp. Det är hela filosofin i vår historia som gör att vi kan vara där vi är nu”. MFF:s lagkapten Markus Rosenberg pratade om föreningens framgångsrika ungdomsverksamhet och betydelsen av den långsiktiga satsningen på ungdomar.

TicTac Interactive, på bilden representerade av Alexander Palmqvist och Mikael Palmqvist, fick ta emot det årliga priset som delas ut till ett framstående nätverksföretag. Motiveringen löd: TicTac Interactive har hjälpt MFF internt med klubbens värdegrundsarbete och värderingar. Tillsammans med MFF så har TicTac Interactive höjt statusen på Skånecupen, där antalet anmälda lag har gått från 300 till 425 under några års tid. Utöver detta är TicTac Interactive en stor partner i MFF:s ungdomsverksamhet. Företaget kommer också från och med 2018 att exponeras på MFF:s A-lags matchtröjor”.

Malmö FF:s assisterande tränare Olof Persson i trivsamt sällskap av Lennart Johanssons pokal på scenen.

Magnus Svensson, försäljningschef i Malmö FF, intervjuar tränare Magnus Pehrsson och lagkapten Markus Rosenberg.

Är du nyfiken på att höra mer om Nätverket? Gå till MFF:s företagssidor.

huvudpartners

officiella partners