Insamling till tifofonden, förfest och annan viktig information

Publicerad 12 maj 2014

Inför dagens match kommer MFFs tifogrupp, MFF Tifosi 96, samla in pengar till tifofonden, MFF Support anordnar som vanligt förfest på Supportertorget och så rör du dig inne på Stadion.

Inför Skånederbyt anordnade MFF Tifosi 96 ett serpentinregn uppe på Olympia och inför dagens match kommer de samla in pengar till tifofonden. MT96 låter sig hälsa:

”Glöm inte att med en slant till tifofonden idag.
20 Liga – 20 kronor”

Förfest

MFF Support kommer få alla i stämning med förfesten uppe på Supportertorget.

Det är MFF Support själva som står för musiken och i deras lucka kommer de sälja resor till bortamatchen mot Mjällby AIF nästa torsdag.

För att komma till Supportertorget och förfesten går du in via ståplatsingångarna A och B. Om du har sittplatsbiljett har du sedan två alternativ för att komma till din plats:

– Gå igenom grindarna som finns lokaliserade uppe på Supportertorget som skiljer torget ifrån sittplatsläktarna och sedan gå på Swedbank Stadions insida till rätt sektion.

– Gå tillbaka till ingång A eller B, bli utscannad och sedan röra sig på utsidan av Swedbank Stadion till ingången som står på biljetten.

Grindarna som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats öppnas endast åt ett håll och det är ifrån ståplats (supportertorget) in till sittplats vid uppvisande av sittplatsbiljett eller årskort. Du som är sittplatsbesökare och vill besöka Supportertorget måste alltså gå in via ingång A eller B.

Efter matchen kommer grindarna att öppnas så att sittplatspubliken kan gå ut via Supportertorget.

Köp förköp

För att undvika köer vid biljettluckorna rekommenderar vi dig att köpa förköp på ticnet.se