Insamling till höstens tifo

Publicerad 12 augusti 2010

På lördag kommer MT96 lägga fullt fokus på att genomföra en insamling till höstens tifo. Ju mer du bidrar med desto finare tifo blir det under hösten. Så passa på att lägg en sedel i bössorna på lördag. Dessutom uppmanar man alla att klä sig i ljusblå kläder.

Under jubileumsåret 2010 så har publiken på Swedbank Stadion blivit bortskämda med tifon i värlsklass bland annat Sveriges största genom tiderna redan i premiärmatchen. MT96 har lovat att fortsätta skämma bort oss men man behöver din hjälp.

Lägg en peng på lördag, gärna av högre valör, i insamlingsbössorna så bidrar du till den fantastiska inramningen av hemmamatcherna. Killarna och tjejerna i MT96 jobbar helt ideellt så varje krona går till själva tifoarrangemanget.

Så här lyder uppmaningen:

”Vi har en glödhet höst framför oss och MT96 hoppas göra den ännu lite hetare. Mot Gefle kommer vi därför genomföra en ny insamling till Tifofonden. Pengarna kommer gå specifikt till arrangemangen mot Helsingborg och Göteborg. Ditt bidrag behövs! Och glöm förresten inte din blåa tröja på lördag.

Hösten kommer bli intensiv med flera viktiga matcher, både för kampen om seriesegern och rena prestigematcher. Pengarna som samlas in på lördag kommer gå till det redan utsålda Skånederbyt och tungviktarmötet mot Göteborg. Arrangemangen bekostas enbart av dig och dina medsupportrar. Skänk en slant till Tifofonden!

De senaste säsongerna har den Blå dagen blivit en tradition. På med den blå tröjan på lördag! Visa världen vilket som är ditt lag samtidigt som vi tillsammans färgar läktaren ljusblå – kanske det vackraste tifot av de alla.

Framåt!”

MT96