Information till er som ska till Vilnius

Publicerad 16 juli 2015 i Nyheter

Minst 250 MFF:are beräknas vara på plats i Vilnius för att se matchen mellan FK Zalgiris Vilnius och Malmö FF, den 21 juli klockan 21:10 (lokal tid), på Lithuanian Football Federation Stadium (LFF Stadium). Nedan följer information gällande biljett till matchen, vår sektion samt vad som gäller gällande flaggor. 

Biljett till matchen
För dig som köpt voucher så ska den bytas mot en biljett innan du går in på stadion. Du kan alltså inte använda din voucher vid insläppet. Byte av voucher mot matchbiljett görs i Vilnius och i första hand hos Pierre Nordberg, Malmö FF:s SLO, på samlingsplatsen – där majoriteten MFF:are samlas – fram till tre timmar innan matchstart. Därefter finns det från och med två timmar innan matchstart möjlighet att byta vouchern utanför vår sektion på LFF Stadion.

Du kan köpa din Voucher t.o.m. söndag här.

I dagsläget är 240 biljetter sålda.

Det finns inga möjligheter att köpa biljetter på plats
FK Zalgiris använder ett externt bolag för sin biljettförsäljning, vilket gör att det inte kommer vara möjligt att köpa biljetter på plats och att deadline för voucher köp är på söndag. Tänk på att både vouchern och biljetten är en värdehandling och att Malmö FF inte kan få fram en ny om du gör av med dem.

Arenan
Matchen spelas på LFF Stadion med en publikkapacitet på 5000 personer.

Sektionerna vi har blivit tilldelade är VD och VE och är placerad på långsidan. Sektionerna för gästande supportrar rymmer totalt 313. 

Observera att det är fri sittning på vår sektionerna.

I anslutning till vår sektion finns försäljning av dryck och enklare förtäring. Öl finns inte till försäljning.

Flaggor 
Vi har fått ett muntligt besked om att flaggor med flaggpinnar, banderoller och en trumma är tillåtet att ta in på LFF Stadion. Vi väntar på skriftligt besked.

Samlingsplats
Till denna match så har två pubar kontaktats som samlingsplats. Det är Amatininkų užeiga och Crazy Bull båda ligger vid Rådhustorget (Rotušės aikštė) i Vilnius och ligger 50 meter ifrån varandra. Amatininkų užeiga har en stor uteservering vid torget och det är första valet om det är fint väder och Crazy Bull är samlingspuben om det blir sämre väder. Pubarna ligger drygt 20 minuters gång från arenan och prognoserna pekar på fint väder.

Adressen till Amatininkų užeiga är: Didžioji g. 19 (storgatan 19)

Hemsida

Adressen till Crayz Bull är: Didzoji 28

Facebook-sida

huvudpartners

officiella partners