Information till dig som valt supporterpaket med Dplay

Publicerad 12 juni 2020 i Nyheter

Här kommer information till dig som årskortsinnehavare som har valt supporterpaketet med Dplay-abonnemang i två månader. Det är viktigt att du läser igenom denna information noga.

Du behöver aktivera ditt Dplay-abonnemang innan den 30 juni.

Du som är årskortsinnehavare och har valt supporterpaket med Dplay har fått information skickad till din mail som är kopplad till årskortet. Om du inte har fått vårt mail ber vi dig kika i din skräppost. Hittar du inget utskick från oss där kan det bero på att du har avregistrerat dig från våra nyhetsbrev. Vi ber dig att höra av dig till biljett@mff.se om du saknar våra utskick.

För att använda dina värdekoder måste du registrera dig på Dplay.se (notera att du inte kan använda värdechecken via Dplays iOS- eller Android app).

Kom ihåg att aktivera ditt Dplay-abonnemang innan den 30 juni.

dina kortuppgifter

Kortuppgifterna sparas hos Dplay men används endast för att Dplay ska kunna debitera ditt konto ifall du, efter de två fria månaderna vill ha kvar ditt abonnemang hos Dplay. Om du avslutar ditt konto innan de två månaderna har gått dras inga pengar från ditt kort, annars övergår abonnemanget automatiskt till ett löpande abonnemang. Kostnaden för abonnemanget är 349 kr/mån, betalning sker i förskott och du kan när som helst säga upp abonnemanget.

Om du vill hantera eller avsluta din prenumeration så kan du göra det på Dplay.se under “mitt konto -> abonnemang”.

Notera att din abonnemang börjar gälla när du har registrerat dig.

Har du andra frågor kring ditt konto, abonnemang eller övriga frågor så kan du kontakta Dplays kundtjänst på kundtjanst@dplay.se. Dplay kommer även under värdekodens giltighetstid (två månader) att skicka påminnelse om att din fria period är på väg att löpa ut.

Du kan när som helst välja att avsluta ditt konto.

huvudpartners

officiella partners