Information till alla som reser upp till AIK-MFF

Publicerad 16 april 2013

”AIK hälsar Malmö FF:s supportrar välkommen till onsdagens match, den andra allsvenska fotbollsmatchen på Friends Arena.
Området kommer att vara avspärrat för biltrafik från kl.17-23 och därför uppmanas alla supportrar att åka kollektivt till arenan. Från Solna station tar det 10 min att gå till arenan. Följ skyltar mot Arenastaden och Friends Arena. Bortasupportrar uppmanas gå Dalvägen, Pyramidvägen (förbi Migrationsverket) och därefter följa järnvägen fram till arenan för att inte krocka med AIK:s supportrar.
Entréerna öppnar kl. 17.30. Entrén för bortasupportrar ligger vid entré H i sydöstra hörnet av arenan. Biljetter kan köpas på plats i anslutning till bortaentrén men bara till kontant betalning. Biljetter kan även köpas i förväg via ticnet. http://www.ticnet.se/event/aik-malmo-ff-biljetter/241993
På läktare 3 där bortasupportrar placeras finns kiosker med vanligt kioskutbud samt folköl till försäljning. Se mer på arenans hemsida http://friendsarena.se/Arenan/Mat-och-dryck/.
Rökning är ej tillåtet på arenan men rökrutor finns i anslutning till arenan.
Vi hoppas på en publik på drygt 20,000 så det kommer att vara mycket folk i rörelse i området. Kom därför till arenan i god tid.
Varmt välkomna!”

Tänk på att det endast är kontantbetalning i biljettkassorna.

150 kr i förköp (170kr på plats).

Karta till hur ni tar er till Friends arena

Karta till vår sektion inne på Friends arena