Information om TFF-MFF på Swedbank Stadion

Publicerad 31 mars 2011

SvFF:s Tävlingskommitté (TK) beslutade igår att flytta matchen mellan Trelleborgs FF-Malmö FF till Swedbank Stadion (mer info vänligen klicka här). Här kommer lite praktisk information för vad som gäller.

Biljetter/Årskort
Den vanligaste frågan är angående biljetter. Det är TFFs hemmamatch och de som redan köpt biljett har alltså en giltig biljett till matchen, fast att den nu spelas på Swedbank Stadion.

Detsamma gäller för de som har årskort till TFFs hemmamatcher.

Däremot gäller INTE årskort till MFF. TFF hyr arenan och det är alltså TFFs hemmamatch, trots att den spelas på Swedbank Stadion. Så precis som vid landskamper eller som Supercupen senast, kan inte MFFs årskort gälla när det inte är MFFs matcher.

Vanliga sektioner som Familjeläktaren och Sjungade Sitt kommer inte att finnas. Däremot är klubbarna överens om att TFFs ståplatssektion är på Södra och MFFs på Norra.

Biljetter till MFF:s sektion
Det finns kvar ståplatsbiljetter i MFF Shopen. Dessa kommer fortsätta säljas och gäller som inträde till MFFs ståplatssektion (Norra läktaren).  

Försäljning av fler sittplatser/ståplatser
Eftersom flytten till Swedbank Stadion innebär en ökad publikkapacitet så kommer Trelleborgs FF erbjuda fler sittplatser till försäljning. All sittplatsförsäljning kommer att ske i biljettluckorna på matchdagen. Det kommer alltså inte finnas något förköp till  dessa sittplats. TFF öppnar biljettluckorna på Swedbank Stadion (nordöstra hörnet, vid ingång 51) klockan 13.00 på söndag. Det kommer bara vara kontantbetalning. Var på plats i god tid – timmar innan om du ska vara säker. Det kommer bli långa köer. Biljetterna som säljs i biljettluckorna är till MFFs ståplatssektion samt till sittplats på Sydsvenskan-tribunen nedre etage. Även Sydsvenskan-tribunen är onumrerad och ingång sker genom C och D. Kom i god tid!

Biljettpriserna från Vångavallen kvarstår. Det betyder 260 kr för sittplats och 150 kr för ståplats. Endast förköp till MFFs ståplatssektion i MFF Shopen fram till och med lördag. På söndag är all försäljning i biljettluckorna som öppnar kl 13.00. OBS! Endast kontantbetalning!

Var gäller min biljett/mitt årskort?
Köpta sittplatsbiljetter till Vångavallen, respektive TFFs årskort, gäller på PEAB-tribunens nedre etage (östra läktaren). Ingång K och L. OBS! Onumrerade platser! Kom i god tid!

Köpta biljetter till TFFs ståplatssektion på Vångavallen, respektive TFFs ståplatskort, gäller på E.ON-tribunens nedre etage (södra läktaren). Ingång E.

Köpta biljetter till MFFs ståplatssektion på Vångavallen gäller på Falcon-tribunen (norra läktaren). Ingång A och B. Förköp till MFFs ståplatssektion sker i MFF-shopen fram till och med lördag klockan 15.00.

Arrangemanget kring matchen
Detta är TFFs hemmamatch och det innebär att en del i matcharrangemanget kommer att skilja sig från en MFF-match och en del kommer att vara som vanligt..

*Malmö FF kommer att spela i sitt reservställ
*All musik, hymn och speaker är TFFs
*Matchen kommer att spelas med TFFs Masitabollar
*Pressackreditering sker till TFF
*TFF är arrangör av matchen.
*MFF har som bortalag ansvar för sin publiks beteende
*Malmö FF kommer att hjälpa till med en del funktioner men TFF har ansvaret.
*O´Learys kommer att ha öppet.
*MFF Shopen kommer att vara öppen 14.30-16.30.
*SSP jobbar hårt för att kunna ha öppet så många kiosker som möjligt.

 

Mer information kommer under dagen.