Information om mötena mot Drogheda United **Uppdaterad med var supportrarna samlas i Dublin**

Publicerad 24 juni 2013


Förra veckan blev det lottat att Malmö FF kommer ta sig an Drogheda United ifrån Irland i Europa Leagues första kvalomgång. MFF börja på bortplan den fjärde juli och spelar sedan hemma en vecka senare den 11 juli.

**Uppdaterad med var supportrarna kommer samlas i Dublin**

Den första kvalomgången av UEFA Europa League spelas med två matcher (en hemma och en borta) den 4 juli respektive den 11 juli 2013. Vi börjar med att spela borta mot irländska Drogheda United den 4 juli och veckan efter (11/7) spelas hemmamötet på Swedbank Stadion.

4 juli – Drogheda United – Malmö FF
Tallaght Stadium
Klockan 19.45 lokal tid (20.45 svensk tid)

11 juli – Malmö FF – Drogheda United
Swedbank Stadion
Klockan 19.00

Biljetter till hemmamatchen
Alla som har årskort till Malmö FFs allsvenska hemmamatcher har förtur till sin egen plats. Logga in på länken nedan och följ instruktionerna. Möjligheten att köpa biljett till sin egen plats kommer ligga fram till den 4 juli och därefter släpps den upp till allmänheten.

Logga in här

I allra möjligaste mån vill vi att ni ska få sitta på era ordinarie platser även i Europa League. Vi reserverar oss dock för att eventuellt behöva frigöra vissa platser till förmån för UEFA och dess sponsorer som arrangerar turneringen. Detta är inget vi kan styra över, och inget vi vet i dagsläget. De som detta eventuellt berör kommer att kontaktas av MFF snarast möjligt, och erbjudas bästa möjliga ersättningsbiljetter. 

Priserna denna match motsvarar en allsvensk match kategori 1. På grund utav att UEFA inte tillåter ståplats i kvalet till Europa League kommer vi istället erbjuda våra ståplatsårskortsinnehavare förtur till Sjungande sitt. Maila ert kundnummer som står på årskortet till biljett@mff.se senast den 1 juli. Antal biljetter är begränsade. 

Förköpet av era årskortsplatser gäller t.o.m. 1 juli. Därefter kommer biljetterna att säljas via våra vanliga försäljningsställen MFF Shopen och Ticnet. 

Saknar du lösenord? 
Ha ditt betalkort redo och logga in nedan med den e-postadress som är registrerad på ditt årskortskonto. Om du saknar eller har glömt ditt lösenord kan du hämta ett nytt här. Klicka på ”Logga in” uppe i högra hörnet, fyll i din e-postadress och klicka sedan ”Glömt lösenordet”. Fyll i din e-postadress och skicka. Gå sedan tillbaka till denna sida för att logga in. 
 

Frågor?
Kontakta biljett@mff.se så hjälper vi dig. 

Matchen på Irland
Då Drogheda Uniteds hemmaarena inte uppfyller UEFAS arenakrav kommer bortamatchen att flyttas till Tallaght Stadium. En arena som Malmö FF har en vana att vinna på då vi slog Shamrock Rovers där i fjol med 2-1.

Drogheda United låter sig hälsa att biljettförsäljningen kommer att ske vid arenan.

Pris €15 Adult, €10 Concession, €5 Child

Samlingspub i Dublin
För att alla MFF-supportrar ska kunna ladda upp tillsammans i Dublin har supportern Per Kindgren ringt runt till olika krogar och valet föll på Murrays. Detta går att läsa på MFF-familjen.se:

”Puben Murrays i Dublin är bokad på torsdag. Vi kan samlas där från 13.00 och framåt. Gemensam marsch avgår 18.00 till spårvagnen tre minuter från puben, för transport till Tallagth Stadium.
 
Murrays ligger mitt i centrala Dublin på Upper O’Connell street. Murrays har Dublins största beer-garden och Jill med personal hälsar att ”the supporters can sing their hearts out at Murrays and we make sure you have a great time!” Det kommer att spelas skånsk och Malmörelatered musik och Murrays bjuder på gratis food platters under dagen.
 
Spårvagnen tar ca. 40 minuter till Tallagh från Murrays. Stor TACK till Kindgren som fixat pub!”
 
Såhär hittar du dit enligt Google Maps.
https://maps.google.se/maps?q=murrays+bar&hl=sv&ll=53.354163,-6.260834&spn=0.012807,0.037594&sll=53.352498,-6.260834&sspn=0.012808,0.037594&t=m&radius=0.93&hq=murrays+bar&z=15&iwloc=A

Om vi lyckas slå ut Drogheda United så väntar Hibernian FC ifrån Skottland i kvalomgång nummer två.