Information om hyllningar och prisceremoni

Publicerad 02 november 2013

Imorgon väntar ett minne för livet. Ett fullsatt stadion kommer under flera timmar att hylla svenska mästarna. Det hela avslutas med en prisceremoni värdig en klubb som Malmö FF. Låt oss gemensamt göra det till en oförglömlig fest när 20 guldet delas ut.

Hyllningar
*Innan matchen kommer Svenska Spel att dela ut en check till Malmö FF:s ungdomsverksamhet.

*”Spelarnas pris” till Årets spelare kommer att delas ut

*Domartrion kommer att få blommor av Malmö FF eftersom det är deras sista allsvenska match.

*I pausen kommer Malmö FF:s U17-lag, som idag blev svenska mästare, att hyllas

*I slutet av matchen kommer Daniel Andersson att hyllas av publik och spelare

Prisceremoni
Malmö FF och supporterorganisationerna uppmanar tillsammans publiken att stanna kvar på läktarna efter slutsignalen. Vi har planerat en fantastisk hyllning till spelare och ledare och publiken kommer i högsta grad att vara delaktig från sina platser.

Läs supportrarnas uppmaning här

*Laget kommer efter matchen att gå sitt traditionella ärevarv. Under tiden byggs ett podie och ett skyddsstaket upp på planen.
*Laget kommer sedan att gå in i omklädningsrummet för att klä om.
*En målkavalkad kommer att visas på storbildsskärmen
*Sedan kommer tränare, ledare och spelare att gå ut till podiet en och en för att få en individuell hyllning. Sist kommer kaptenen Jiloan Hamad. 
*Prisutdelning påbörjas och när Jiloan lyfter Lennart Johanssons pokal så kommer fyrverkerier att skjutas från taket på norra läktaren.
*Ärevarv med pokalen

Övrig information

Kom i god tid (minst en timme innan)
För att inte missa något ber vi er komma i god tid. Med god tid räknas minst en timme innan avspark.

Klä dig varmt och ljusblått
Vi uppmanar vi alla att alltid klä sig i himmelsblått för att skapa en vacker inramning under matchen. Om du inte har en halsduk eller keps så sväng inom MFF Shopen innan match där det finns ett stort utbud att välja mellan.

Supportertorget och förfest
Från 13.00 är supportertorget öppet. Serveringen har tält, ståbord och gasolvärmare. Menyn är gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen.

Stängd stadion
Eftersom stadion är slutsåld så kommer inte fler personer än de som har ståplatsbiljett att släppas in på supportertorget.

Norra Blå
För er som har barn på Norra Blå så vill vi informera om att värdarna på plats ansvarar för barnen så länge de befinner sig på sektionen. När barnen lämnar sektionen så övergår ansvaret till föräldrarna. Tänk på att prisceremonin håller på en bra stund  efter slutsignalen. Ha med detta i tankarna när ni bestämmer tid med era barn för hämtning.

Köp souvenirer
I MFF Shopen och i tälten utanför stadion kan man som vanligt köpa MFF-souvenirer av alla de slag. Det finns massor av guldsouvenirer! MFF Shopen öppnar redan 11.00
Klicka här för att komma till webshopen