Information om gårdagens stream

Publicerad 05 juli 2013

Vi vet att där fanns några som upplevde problem med vår stream ifrån gårdagens match. Till alla er som upplevde dessa problem så vill vi börja med att be om ursäkt. Det var absolut inte vår tanke att detta skulle ske.
Vi såg detta som en service till alla himmelsblå som inte hade en möjlighet att ta sig till Dublin och vi hoppas kunna fortsätta leverera denna tjänst i framtiden.

Redan åtta timmar innan avspark hade vi testbilder som rullade från Irland och allting såg bra ut hemma i Sverige. När matchen sen gick igång var det vissa som bara fick upp en liten ruta uppe i det vänstra hörnet och tack vare alerta meddelande på både facebook och Twitter så kunde vi snabbt larma  företaget som levererar tjänsten som i sin tur löste problemet.

Vi ska dock poängtera att majoriteten av tittarna inte hade några problem med sändningen men det är självklart ingen ursäkt för alla dem som upplevde problem.

För att vi ska kunna utvärdera detta på bästa sätt så ber vi er som upplevde problem att vända er till support@sportsground.se och återberätta vad som skedde.

Vi vill passa på att tacka alla er som snabbt och vänligt påpekade att någonting var fel. Vi vill även tacka alla dem på socialamedier och forum som på bästa sätt hjälpte andra MFF:are för att få fram bästa bilden.

 

Slutligen vill vi rikta ett stort tack till alla er som såg på sändningen och skickade in bra feedback. Det är sådan respons som gör det extra roligt att ordna fram dessa typer av tjänster och lösningar.