Information om GAIS-matchen

Publicerad 08 februari 2010

Dags för andra träningsmatchen på Malmö IP. Denna gång blir det extra intressant eftersom motståndaren är GAIS vår allsvenska kollega och premiärmotståndare den 15 mars.

Jubileumssäsongen 2010 fortsätter på klassisk mark nämligen Malmö IP och det finns mycket att se fram emot om man väljer att följa matchen mot GAIS imorgon på Malmö IP klockan 19.00. Det var här föreningen bildades och det var här vi hade vår hemvist de första femtio åren och det kommer förhoppningsvis att bli ett lyft för både spelare och publik. På IP erbjuds sittplatser under tak, matchklocka, musik och speaker. Det blir som en allsvensk match i miniatyr.

Tack till personalen på Malmö IP
Malmö FF vill tacka personalen på Malmö IP som jobbat stenhårt med att få planen spelbar. Förhoppningsvis så kan man visa upp en snö- och halkfri plan imorgon.

Entré och biljettpriser
Ingång sker från Pildammsvägen och grindarna öppnas en timme innan avspark. Priserna är 60 kronor för vuxna och 20 för ungdom till och med 16 år (födda 1994 eller senare). Det är fri placering på läktarna.

Naturligtvis kommer det att finnas någon form av servering innan matchen och i pausen.

Parkering
Det finns hyggligt med parkeringsplatser runt Malmö IP. Både norr, söder och öster om idrottsplatsen finns parkeringsplatser och även längs Carl Gustafs väg.

Tänk på att även träningsmatcherna lyder under SvFF:s tävlingsbestämmelser vilket innebär att visitation kan förekomma vid entréerna.

Följ matcherna på nätet
Har man ingen möjlighet att se matchen på plats så finns det två sätt att följa matchen

Samtliga matcher från Malmö IP livestreamas på sydsvenskan.se.
Man kan också välja att följa matchen på Everysport.com. Här kan man dessutom chatta med andra som följer matchen.

Aldrig tidigare har träningsmatcher med Malmö FF varit så välbevakade!

Två insamlingar
Genom att gå på matchen kan man dessutom göra en insats för olika ändamål. Av biljettpriset går 10 kronor till de jordbävningsdrabbade på Haiti.

Dessutom har det sedan länge varit bestämt att TIFO-gruppen MT96 skall genomföra en insamling till 100-årsfonden

”Skänk en slant till Hundraårsfonden!
2010 är här. För snart hundra år sedan så bildade 19 pågar Malmö Fotbollförening – och som det ska firas! Nu på lördag, den 23 januari, möts MFF och Köge på Malmö IP. Vid den matchen kommer det samlas in pengar till Hundraårsfonden.

Malmö IP har varit Malmö FF:s hemmastadion under nästan halva föreningens existens och det var i Idrottsplatsens numera rivna restaurang som MFF en gång bildades. Att vårens träningsmatcher kommer spelas på Malmö IP är alltså ytterst passande.

Vid alla de här matcherna kommer MT96 och MFF Support samla in pengar till Hundraårsfonden. Vi har samlat pengar i tre år och till dags datum har vi fått in 211 133 kronor – pengar som enbart kommer gå till läktararrangemang under jubileumsåret 2010. Men för att förverkliga våra planer så behövs det mer. Tillsammans och med ditt bidrag kommer vi göra hundraårsfirandet till något som alla MFF:are kan vara stolta över.

Skänk en slant till Hundraårsfonden!

MT96 och MFF Support”