Information om cupmatchen till Malmö FF:s supportrar

Publicerad 02 juli 2010

Biljetterna till söndagens cupmatch mot Mjällby AIF säljs för fullt i MFF Shopen och på ticnet.se.

Vi rekommenderar att ni köper biljett i förköp för att slippa köerna matchdagen och var på plats i god tid för att få bra plats.

Här följer värdefull information om evenemanget, biljetter och insläpp på söndag till Malmö FF:s publik

Mjällby AIF är arrangör och hemmalag
Mjällby AIF har valt att lägga matchen på Swedbank Stadion och ta hjälp av Malmö FF:s organisation. Dock kommer en del saker att skilja sig från en av Malmö FF:s hemmamatcher. Det kommer att flaggas svenskt och med MAIF:s flaggor utanför Swedbank Stadion.. Speaker och musik kommer att vara Mjällby AIF:s. Malmö FF kommer att presenteras som bortalag vid inmarschen.Däremot kommer MFF att ha sitt ordinarie omklädningsrum och organisationen kring matchen kommer att bära sina neutrala eller sina ordinarie MFF-kläder.

Publiken kommer att placeras som om det vore en hemmamatch för Malmö FF med Malmö FF:s klack på norra ståplats och sjungande sittplats och Mjällby AIF:s på södra ståplats.
Inga årskort eller fribiljetter gäller.

Köp biljett i förköp!
Vi rekommenderar att ni köper biljett i förköp för att slippa köerna matchdagen och var på plats i god tid för att få bra plats
Biljetter säljs på www.ticnet.se eller i MFF Shopen, öppet fredag 10-18, lördag 10-15

Biljettförsäljning matchdagen
Biljettluckorna öppnar 14.00.
På östra långsidan(mot Kulan) finns fyra luckor. Här kan man köpa både sittplats och ståplats. Kontant eller med kort.
På västra långsidan(mot Lorensborg) finns två luckor. Här kan man köpa sittplats och ståplats. Endast kontant betalning!
Uttagsautomat för pengar finns bredvid ingång A

Biljettpriser
Biljettpriserna kommer att vara 120:- för vuxna och 70:-för ungdomar 4-16 år på ståplats och 190:- för vuxna och 120:- för ungdomar 4-16 år på sittplats.
Detta är priserna inklusive serviceavgift. Vi har tidigare redovisat utan men för att undvika missförstånd så väljer vi att presentera totalsumman.

Öppna sektioner och placering
Öppna sektioner kommer att vara norra ståplats och sjungande sittplats för Malmö FF:s supportrar, södra ståplats för Mjällby AIF:s supportrar och östra nedre sittplats räknas som en blandad sektion. Skulle publikintresset visa sig vara större så öppnas fler sektioner upp efter hand.
Det är onumrerade sittplatser så kom i tid.

För rullstol med ledsagare gäller ståplatspriser och insläpp 51

Följande insläpp kommer att vara öppna för Malmö FF:s publik från 14.30; A, L och 51.

Frågor om årskort
Malmö FF får många frågor om årskorten gäller(det står bland annat på baksidan av Malmö FF:s årskort) och svaret är följande.
Mjällby AIF är arrangör av matchen och har valt att lägga den på Swedbank Stadion. Därför gäller inte årskorten hos Malmö FF. Hos Mjällby ingår inte Svenska Cupen i årskortet och därför gäller inte deras årskort heller.