Information om bortamatchen mot Kalmar FF

Publicerad 08 oktober 2012

Med endast fyra matcher kvar av årets Allsvenska ser toppen av tabellen otroligt spännande ut. Söndagen den 21 oktober åker Malmö FF upp till Guldfågeln Arena för att ta sig an Kalmar FF. Trots att det är 13 dagar till match kan vi redan nu konstatera att intresset bland våra supportrar är stort och att laget kommer att få se en röststark himmelsblå klack uppe i Småland.

Kalmar FF låter sig hälsa att det kommer att vara begränsad biljettförsäljning på matchdagen och uppmanar alla MFF:are att köpa förköp.
Priset på biljetterna är dessutom billigare vid köp av förköp än vid köp på arenan.

Biljetter köper ni här
(Välj Sektion L)

Norra Blå arrangerar bussresa
Under två år har Norra Blå stått och hejat fram Malmö FF på sin egna sektion bredvid ståplatsläktaren på Swedbank Stadion och nu arrangerar de även sin första bortaresa till bortamatchen mot Kalmar FF.

Norra blå kommer att hyra in en buss med plats för 45 barn och fem värdar.
Malmö FF och MFF:s representant i Supporterlaget 2011, Julia Cilene Fält, har valt att sponsra resan ekonomiskt för att kunna hålla priserna nere och kommit fram till en summa på 150 kr per barn.
I priset ingår: Bussresa till och från Kalmar, matchbiljett, baguette och frukt på vägen upp samt ett mål mat på hemfärden.

Eftersom antalet platser är begränsade så gäller först till kvarn.
Anmäl er via vår mail Norrabla@mffsupport.com senast den 12/10. Betalar gör ni till PG 6451597-6 när vi bekräftat er anmälan.

I anmälan vill Norra blå ha:
– Barnets namn, personnummer, mail, mobilnummer och eventuella allergier eller andra sjukdomar vi bör veta om.
– Förälders namn, mail och mobilnummer.
– Förälders godkännande om att ditt barn kommer fotas/filmas under resans gång. (Bilder och filmer kommer senare att användas för marknadsföring av Norra Blå)

Mer detaljerad information och exakta tider skickas ut till de anmälda efter den 12/10

MFFsupports Norra blå är för barn mellan 9-14 som vill gå på MFF:s matcher utan sina föräldrar. På hemmamatcherna på Swedbank Stadion står Norra Blå på sin egna sektion intill den stora ståplatssektionen där de med sång och flaggor hejar fram pågarna på plan.

MFFsupport arrangerar bussresa

Om du är äldre än 14 år och fortfarande vill åka till matchen så organiserar som vanligt MFFsupport sina bussresor.

Resan kostar 200:- och då ingår inte matchbiljett.
Bussen avgår från Debaser Malmö klockan 10.00 och hemfärd sker direkt efter matchen.
 
OBS! Tiderna kan förändras. Håll koll här på mffsupport.com och på vår Facebooksida!

Medlemskap i MFF Support krävs, ta med medlemskortet (eller utskrivet kvitto på betalt medlemsskap) och visa tillsammans med din biljett.

Köp din resa med MFFsupport här