Information om biljetter till Champions League-kvalet

Publicerad 16 juni 2011

På måndag lottas det vem vi möter i CL-kvalet. Här kommer information om hur årskortsinnehavare och de som hade biljett till matchen mot HIF gör för att få sina biljetter.

Så följer du lottningen

Lottning sker måndag 20 juni kl 12.00. Den visas direkt på uefa.com, och vi kommer lägga ut vilken motståndare vi får och speldagar på mff.se så fort vi ser resultatet.

 
Årskortsinnehavare har förtur!

Som årskortsinnehavare har du förtur till biljetterna i Europaspelet. Eftersom derbyt blev avbrutet och vi bestämt att man kan lösa in sin derbybiljett mot en biljett till första kvalmatchen kan alla med årskort hämta en biljett gratis. Onsdagen den 22 juni och torsdagen den 23 juni har vi öppet biljettluckorna på östra sidan av Swedbank Stadion mellan kl 10.00 och 15.00. Scanna ditt årskort där och du får plats till motsvarande biljettkategori.

 
Hade du biljett till det avbrutna Skånederbyt?

Alla med biljetter till den avbrutna matchen mot HIF kan byta in dem mot biljett till den första kvalmatchen. Måndagen den 27 juni och tisdagen den 28 juni har vi öppet biljett luckorna på östra sidan av Swedbank Stadion mellan kl 10.00 och 15.00. Lämna in din biljett här och du får en ny till kvalmatchen. OBS! I Champions League är inte ståplats tillåtet, därför rymmer Norra läktaren bara 3000 personer. Skulle den sektionen bli full kommer man få biljett på annan sektion. Årskortsinnehavare som inte kan komma under den 22 eller 23 kan också komma dessa dagar (under de förutsättningar som då gäller.)

 
Biljettsläpp!

Resterande biljetter släpps torsdagen den 30 juni på ticnet.se och i shopen.

 
Välkommen på resan mot Europa!