Information inför matchen mot AIK

Publicerad 25 maj 2014

Under söndagsförmiddagen hade vi sålt närmre 15 000 biljetter och SMHI utlovar 18 grader och strålande sol imorgon så vi kan se fram emot en fin måndagskväll på Swedbank Stadion med mycket folk och fin fotboll ifrån Malmö FF och AIK.

Då det förväntas fint väder och stormatch har MFF Support slagit på den stora trumman till förfesten inför matchen på Supportertorget och låter sig hälsa:

”Dags för en stor match och så också stor förfest. Vi har övertalat en av norra Europas bästa klubbar att komma och förpeppa rejält med mycket tung bas – BE RIGHT BASS.

Med en mångårig DJ-bakgrund och klubbsuccén Be Right Bass i ryggen är J Cartel väletablerad i Malmös klubbscen. Signumet är dancehall uppblandat med tropiska basgångar och dansanta rytmer från världens alla hörn och med trap, rap och fuck-a-genre sexig, kul basmusik som extra krydda. Dessutom tar J med sig A-Wax från K.R.Ä.M som sidekick på supportertorget.

Kall öl, minipalmer, häng, merch, bortaresor och allt annat är givetvis på plats från klockan 17″

För att komma till Supportertorget och förfesten går du in via ståplatsingångarna A och B. Om du har sittplatsbiljett har du sedan två alternativ för att komma till din plats:

– Gå igenom grindarna som finns lokaliserade uppe på Supportertorget som skiljer torget ifrån sittplatsläktarna och sedan gå på Swedbank Stadions insida till rätt sektion.

– Gå tillbaka till ingång A eller B, bli utscannad och sedan röra sig på utsidan av Swedbank Stadion till ingången som står på biljetten.

Grindarna som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats öppnas endast åt ett håll och det är ifrån ståplats (supportertorget) in till sittplats vid uppvisande av sittplatsbiljett eller årskort. Du som är sittplatsbesökare och vill besöka Supportertorget måste alltså gå in via ingång A eller B.

Efter matchen kommer grindarna att öppnas så att sittplatspubliken kan gå ut via Supportertorget.

Planera hur du tar dig till rätt ingång

Det kommer att finnas stora avspärrningar bakom bortalagets sektion på den södra kortsidan vilket begränsar rörligheten. Tänk därför på att planera så att du kommer till rätt sida av Swedbank Stadion där du har ingången som står på din biljett.

Nät framför kortsidorna

Då matchen mot AIK är en så kallad högriskmatch kommer näten att vara uppe framför de båda kortsidorna. 

Köp förköp

Under söndagen hade vi sålt närmre 15 000 biljetter och vi förväntar oss mycket folk imorgon vilket är superroligt. För att undvika köer vid biljettluckorna rekommenderar vi dig att köpa förköp på ticnet.se