Information inför Ängelholms FF – Malmö FF

Publicerad 06 mars 2014

Nu på lördag spelar Malmö FF sin första bortamatch i Svenska cupens gruppspel mot Ängelholms FF. Matchen spelas på Malmö IP men det är MFF som står som bortalag.

På lördag när Malmö FF spelar mot Ängelholms FF på Malmö IP kommer ni att känna igen stora delar av personalen på plats men det är viktigt att poängtera att detta är ÄFFs hemmamatch och just därför kommer det att ske några förändringar jämfört med förra veckan.

Malmö FFs årskort gäller inte till matchen. Biljetter finns att köpa på plats vid entrén men då vi förväntar oss mycket folk rekommenderar vi er att köpa förköp vilket ger er inträde via grinden – som går betydligt snabbare – bredvid biljettluckorna. Biljetter finns att köpa i MFF Shopen eller på ticnet.se

Pris:
Vuxen: 100 kr
Ungdom (upp till 20 år): 60 kr

Det går att betala entrén med kreditkort. Dock så tar kioskerna inte kort.

Matchen börjar klockan 13.00 och klockan 11.30 slås portarna upp.

 

MFF.se visar matchen
I ett samarbete med Ängelholms FF kommer vi att visa matchen på MFF.se. Matchen kommer att kosta 59 kr att köpa hem och då får ni en tvåkameraproduktion med grafik och Björn Hedman samt Tom Prahl som kommentatorer. 
Precis som vi nämnde tidigare genomgår Malmö IP en renovering vilket även påverkar idrottsplatsens internetuppkoppling. Detta kan göra att det förekommer viss buffering i vår sändning men för att kompensera för detta har vi valt att lägga priset på 59 kr istället för 79 kr som övriga allsvenska lag. Vårt pris är minimum för att vi ska få det att gå runt och vi ser sändningen som en service för våra supportrar som inte kan vara på plats och hoppas att ni har överseende med att det kan finns viss fördröjning.