Inför TFF

Publicerad 26 februari 2002

Inför TFF

Tom Prahl har tagit ut följande lag att möta Trelleborgs FF på konstgräsplanen tisdag 15.00:

Lee Baxter – Billy Berntsson, Daniel Majstorovic, Jussi Nuorela, Jeppe Vestergaard – Matias Concha, Hans Mattisson, Jörgen Ohlsson, Jon Jönsson – Peter Ijeh, Niklas Skoog.

Ersättare: Driss El Asmar, Robert Kjellin, Mikael Roth, Erik Johansson, Brian Steen Nielsen, Dan Ingvarsson, Andreas Yngvesson.

Backlinjen är intakt från lördagens match mot AB Köpenhamn.
– Billy gjorde en bra matach då, och missar samtidigt första veckan i La Manga, därför är det naturligt att han spelar, säger Tom Prahl. Innerbackarna ska vi inte rucka på så mycket, de måste få tid att hitta varann. Jeppe har inte spelat så mycket, och ska få självförtroende.

Två säsongsdebuter i Hans Mattisson och Andreas Yngvesson, som, tillbaka från sina skador, fått lite speltid i B-laget. Joseph Elanga däremot skall på medicinsk koll imorgon och missar matchen. Han skall närmare bestämt ta prov på blodplättar och kommer att få en nål instucken i bröstbenet, vilket kommer att kännas hela dagen. Markus Rosenberg har ont i halsen och var en sväng hos läkaren idag. Även han står över imorgon.

Tankar efter matchen i lördags?
– Jo, det finns det många… och jag har delgivit spelarna några av dem i en skriven analys som vi har gått igenom, säger Tom Prahl. Till det positiva hör att vi höll nollan i andra halvlek, och att vi släppte till fem målchanser på hela matchen medan vi skapade sju.
– Men som vi spelade i första halvlek tar vi inga poäng i allsvenskan. Vi presterade en fotboll ingen vill titta på och släppte in två alldeles för enkla mål, fortsätter Tom Prahl. Mot TFF blir det nog kamp, och då gäller det för oss att stå upp. De vill nog visa att de fortfarande kan slå MFF.