Inför returen mot PFC Ludogorets i Bulgarien

Publicerad 23 augusti 2021 i Herr,Nyheter

Efter en imponerande insats på hemmaplan kliver MFF ut med 2–0 på Ludogorets Arena på tisdag kväll. Telia TV och C More streamar även returen med avspark klockan 21:00 svensk tid.

Om matchen:

Avspark: 21:00, svensk tid
Spelplats: Ludogorets Arena
TV-sändning: Sändningen startar klockan 20.00 och streamas via Telia TV och C More.
OBS: För att se matchen på C More krävs paketet Plus eller Premium Plus. Läs mer här om de olika paketen.

ERBJUDANDE PÅ C MORE PLUS

Med kampanjkoden MFFCLCMP får alla MFF:are C More Plus för halva priset i tre månader (ord.pris: 299 kr/månad). Efter de tre första månaderna gäller ordinarie pris med bindningstid på 12 månader. 250 kronor per registrerat abonnemang går till Malmö FF. Erbjudandet gäller från 17 augusti – 25 augusti.

Jon dahl tomasson om:

Läget i truppen
– Niklas (Moisander) och Sergio (Peña) har stannat hemma men alla andra är tillgängliga för spel. Vi stod för en jättefin prestation förra veckan och med den bakom oss har vi gett oss möjligheten att drömma om Champions League. Vi har redan lyckats med vårt mål, att kvala in till gruppspel i Europa. Nu är vi ett steg från himlen och det sista steget är alltid det svåraste.

Matchbilden mot ett hemmastarkt Ludogorets
– Vi möter ett fantastiskt lag och det kommer krävas en topprestation av oss för att lyckas. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. I den här typen av matcher handlar det om att göra det rätta sakerna vid de rätta tillfällena. Fotboll är inte enkelt. Att spela matcher i Europa är inte enkelt, men så här långt har vi gjort det riktigt bra. Vi har fört spelet i alla kvalmatcherna hittills och den tryggheten med boll är något vi tar med oss in i matchen imorgon.

Det långa kvalet
– Jag är stolt över vad vi har gjort så här långt och jag tycker vi stått för en häftig resa. Det största är att vi har gjort allt det här tillsammans. Alla kan verkligen känna sig delaktiga i det vi presterat tidigare. Det är inte lätt att kliva in i ett Europakval och möta andra mästarlag. Det är lag som är vana vid att vara bollförande, som är vana vid att vinna matcher och som vet vad som krävs för att vinna.

Att våga drömma
– Vi går in med 2–0 men det är ett resultat från förra veckan. Nu är vi här och måste fokusera på det som kommer krävas av oss här och nu. Men jag tycker det här är en match vi ska längta till. Det här är en möjlighet att för barndomsdrömmen att slå igenom.

MATCHVÄRD

huvudpartners

officiella partners