Inför Portadown-MFF

Publicerad 27 augusti 2003

En kort lägesrapport från Nordirland, dit Jon-Inge Höiland dessvärre inte men Jon Jönsson dessbättre kunde följa med MFF-truppen.

Inga överraskningar i det manskap som tidigt i morse lämnade Malmö för returen i UEFA-cupkvalet. Jo, en: Jon-Inge Höiland är sjuk och fick kliva av i sista stund. Hans plats fylls av talangfulle lärlingen Johan Guiomar Nilsson. En positiv nyhet är att Jon Jönsson är redo för spel igen efter sin stukning.

Truppen:

Målvakter: Mattias Asper, Lee Baxter.
Försvarare: Matias Concha, Daniel Majstorovic, Olof Persson, Joseph Elanga, Jussi Nuorela, Johan Guiomar Nilsson.
Mittfältare: Erik Johansson, Loauy Chanko, Hasse Mattisson, Andreas Yngvesson, Kristian Bergström, Jon Jönsson.
Anfallare: Peter Ijeh, Niklas Skoog, Markus Rosenberg.

Thomas Olsson fortfarande skadad, medan Tobias Grahn ännu inte tillåts spela internationellt för MFF.

Truppen hann med en snabbflukt även på den irländska republiken, då flygturen gick från Köpenhamn till Dublin, och därefter buss de tjugo milen till nordirländska Portadown. Patrik Jandelin hälsar från en typisk brittisk småstad – 25 000 invånare – där solen och sommarvärmen håller i sig även den dag hösten verkade knacka lätt på dörren i Malmö.

När de andra återvänder till Skandinavien på fredag, talar det mesta – peppar, pepppar – för att Hasse Borg får hitta en morgontidig flight Dublin-Monte Carlo, hur lätt nu det kan tänkas vara. För i den monegaskiska metropolen lottas fredag förmiddag närmare lunchtid första omgången av UEFA-cupen.

Hemsidan återkommer med startelvan under matchdagen.

/Tobias Christoffersson