Inför MFF–Sverige U21

Publicerad 11 november 2015 i Nyheter

På torsdag kl 15:00 tar Malmö FF emot Sveriges U21-landslag i matchliknande träning på Malmö Stadion. Olof Persson ser fram emot en tuff drabbning och viktiga matchminuter för spelarna.

U21-landslaget samlas i Malmö inför resan till EM-kvalmatchen mot Georgien den 17 november. För dem blir träningsspelet mot MFF en viktig förberedelse inför den kommande veckan och för MFF blir det en chans att hålla spelarna varma i kläderna inför Champions League-matchen mot Paris Saint-Germain.

– Det är ett tufft motstånd. De har många duktiga spelare, så det ska bli roligt att se dem i action på nära håll. Det är nyttig matchträning för våra spelare och jättebra för oss att få en tuff match innan vi möter Paris, säger Olof Persson.

Flera MFF-spelare saknas på grund av sjukdom, skador och landslagsuppdrag. Istället får truppen spännande tillskott i form av ungdomsspelarna Johan Brannefalk, Emin Karaman, Oliver Stojanovic-Fredin och Mattias Andersson som skördat framgångar i årets upplaga av UEFA Youth League.

– De har varit duktiga. Både i Youth League och under hela året. Så de får vara med och sitta på bänken till att börja med, säger Olof Persson.

Malmö FF – Sverige U21
Malmö Stadion
Torsdag 12/11 kl 15:00
Matchen kommer att spelas 2 x 35 minuter.
Fri entré – sydöstra rampen på Malmö Stadion är öppen. Kaffe och kaka finns till försäljning.

Truppen:

Fredrik Andersson, Marko Johansson

Andreas Vindheim, Franz Brorsson, Carvalho, Pa Konate, Mattias Andersson, Johan Brannefalk

Simon Kroon, Erdal Rakip, Magnus Wolff Eikrem, Enock Kofi Adu, Tobias Sana, Oliver Stojanovic-Fredin, Mattias SvanbergMarkus Rosenberg, Pawel Cibicki, Emin Karaman

huvudpartners

officiella partners