Inför MFF – SönderjyskE

Publicerad 19 juni 2019 i Nyheter

Träningsmatch mot danska SönderjyskE väntar under torsdagen.

Malmö FF – SönderjyskE
Torsdag 20 juni 14:00
Stadion
Fri entré

Truppen kom tillbaka från uppehållet i lördags och har legat i hårdträning sedan dess med tre dubbla träningspass.

– Vi gav spelarna två, tre dagars längre semester än de flesta andra klubbar, vilket vi behövde. Tävlingsmatcherna i år startade tidigare än vanligt i och med Europaspelet, säger Uwe Rösler.

Innan Allsvenskan drar igång igen så har MFF två träningsmatcher inplanerade och imorgon väntar det första testet i form av SönderjyskE.

– Vi vill fortsätta vinna. Det är en god vana att vinna, som vi såg förra sommaren när vi slog både Molde och Midtjylland i träningsmatcher.

– Spelarna måste vara fysiskt och mentalt redo för den andra halvan av säsongen. Våra förväntningar är att spelarna går ut och känner att de får ut någonting av matchen, även om det är en träningsmatch.

Rasmus Bengtsson, Lasse Nielsen och Fouad Bachirou är fortfarande på skadelistan men närmar sig speldugligt skick. Resterande spelare kommer att vara med i morgondagens matchtrupp.

– Alla spelare kommer att spela minst 45 minuter. Även några spelare från P19 kommer att vara med i truppen imorgon och möjligtvis få några minuter på plan, säger Uwe Rösler.

huvudpartners

officiella partners