Inför MFF – Östersunds FK

Publicerad 13 maj 2017 i Nyheter

MFF tar emot Östersunds FK hemma på Swedbank Stadion i Allsvenskans åttonde omgång och det är ett obesegrat MFF som ställs mot cupmästarna i morgon eftermiddag.

Malmö FF – Östersunds FK
Swedbank Stadion
Söndag den 14 maj 17.30

Biljettköp

Ett serieledande MFF har sex poäng ner till femteplacerade Östersunds FK inför morgondagens match. Under lördagen genomförde truppen en sista träning på Swedbank Stadion och finslipade de sista detaljerna inför matchen.

– Vi har haft två bra pass, fredag och lördag. Särskilt igår, fredag, kunde vi träna och förbereda oss inför matchen där vi möter ett lag som tillsammans med oss är det laget som är mest flexibla i sin positionering, säger MFF:s tränare Magnus Pehrsson.

Östersunds FK har imponerat på Magnus Pehrsson som tycker att söndagens motståndare är seriens andra bästa lag efter MFF.

– Att de är bra är inte särskilt förvånande eftersom de var bra redan förra året. Jag tycker egentligen att de förtjänar att ha mer poäng än vad de har hittills. Östersund är en av våra främsta utmanare så jag tror att det blir en väldigt intressant match. Men vi ser oss som det bättre laget och vi ska vara spelförande på hemmaplan, säger Magnus Pehrsson.

Det blir tre förändringar i truppen gentemot matchen mot IF Elfsborg. Felipe Carvalho, Pa Konate och Tobias Sana ersätts av Lasse Nielsen, Dennis Hadzikadunic och Andreas Vindheim.

Truppen
Johan Wiland, Fredrik Andersson

Behrang Safari, Lasse Nielsen, Franz Brorsson, Dennis Hadzikadunic, Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim

Magnus Wolff Eikrem, Erdal Rakip, Mattias Svanberg, Anders Christiansen, Oscar Lewicki, Yoshimar Yotún

Pawel Cibicki, Markus Rosenberg, Jo Inge Berget, Alexander Jeremejeff.

Felipe Carvalho missar matchen på grund av en överansträngning i ljumsken. Carvalho beräknas vara tillbaka i full träning på måndag, bekräftar MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson.

huvudpartners

officiella partners